Juridisch Medewerker Vergunningen (40u per week)

Ben jij vanaf 18 december fulltime beschikbaar voor een periode van zes weken?

 

Onze opdrachtgever is een parking service, die alles regelt omtrent het reilen en zeilen van parkeren in Amsterdam. Aangezien zij een groot aantal bezwaren ontvangen op de uitgedeelte parkeerboetes, zoeken zij medewerkers die een interessante (bij)baan zoeken en ondersteuning willen bieden aan het behandelen van de binnengekomen bezwaren. Zij zijn bij voorkeur op zoek naar studenten met een juridische studie (bijv. Bestuursrecht).

 

Juridisch Medewerker Vergunningen (40u per week)

 

 

Voor de subafdeling  Vergunningen ga je je  bezighouden met de aanvragen van parkeervergunningen. Je zorgt voor een correcte behandeling van (complexe) vergunning aanvragen of wijzigingen. Hiervoor controleer je of de aanvraag voldoet aan de hiervoor gestelde eisen en indien nodig raadpleeg je de klant om toelichting te geven op de situatie (telefonisch of schriftelijk). Na de controle zal je de vergunningaanvraag toekennen of afwijzen. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling en verwerking in de systemen. Je voert controles uit op de al verleende vergunningen en zorgt voor de terugkoppeling naar de klant en je geeft onderzoeksopdrachten om de relevantie van bezwaren op bijvoorbeeld ingetrokken vergunningen te kunnen onderbouwen. Daarnaast  ben je bereid andere werkzaamheden van collega’s over te nemen.

 

In deze functie is het van belang dat je je eigen werk goed weet te organiseren en prioriteiten kunt stellen. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Je bent nieuwsgierig en neemt snel nieuwe informatie op. Daarnaast ben je accuraat, kun je omgaan met vertrouwelijke informatie en je kunt prima zelfstandig werken. Je bent in staat, onder hoge druk en met pieken, de juiste hoeveelheden tegen de juiste kwaliteit te verwerken.

 

Welk profiel heeft de ideale kandidaat?

–              HBO/WO, bij voorkeur in een juridische richting (Bestuursrecht);

–              klantvriendelijk, flexibel, integer, stressbestendig, accuraat;

–              je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; zowel in spraak als geschrift

–              je bent betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

–              je bent regelmatig en voor een langere tijd beschikbaar.

 

Voor welke periode?

Per 18 december voor een periode van zes weken.

Voor welke arbeidsvoorwaarden kom jij in aanmerking?

Een bruto uurloon van €13,14. Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen/verlofrechten op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

 

Ben jij beschikbaar en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan jouw recente CV met een motivatie naar: stephanie@studijob.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Stephanie via 020-5353476.