Junior Vastgoedinspecteur (32-40u per week)

 

Voor een jong vastgoedbedrijf gespecialiseerd in duurzame meerjarenonderhoudsplannen is StudiJob per direct op zoek naar een:

Junior Vastgoedinspecteur (32-40u per week)

Waar kom je te werken als Junior Vastgoedinspecteur?

Onze opdrachtgever ondersteunt gemeenten, woningcorporaties, VvE-beheerders, vastgoedeigenaren en VvE-bestuurders bij voordelig, kritisch en grondig vastgoedonderhoud. Hierbij controleert de  conditie van (woning)complexen en stellen aan de hand van een visuele inspectie een (duurzaam) meerjarenonderhoudsplan op.

De bedrijfscultuur is eerlijk en open met aandacht voor hun medewerkers. Je komt te werken in een leuke en positieve omgeving. Het is een groeiende organisatie waarin nog niet alles vast staat. In deze groeiende organisatie is ook veel ruimte voor inspraak en meedenken, dus je kunt hier je steentje aan bijdragen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een jong en snelgroeiend bedrijf en wil je werken in een gezellige en niet standaard werk- en leeromgeving? Lees dan snel verder.

Wat zijn de werkzaamheden van een Junior Vastgoedinspecteur?

Je adviseert klanten over het onderhoud van hun vastgoed. Dit doe je door het vastgoed visueel te inspecteren en te bekijken met een toekomstgerichte blik. Je inventariseert alle zaken die een rol spelen bij het onderhouden en financieel in goede staat houden van het pand. Dit verwerk je in een meerjarenonderhoudsplanning. Je hebt veel contact met klanten, bent regelmatig op pad, een open en adviserende houding is hierbij belangrijk.

In deze rol ga je aan de slag met meerdere projecten tegelijkertijd. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het gehele proces. Je plant afspraken in, inventariseert de panden, onderhoudt contacten met stakeholders en stelt vervolgens een plan op. Kortom, een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheid.

Welk profiel heeft een Junior Vastgoedinspecteur?

Een Junior Vastgoedinspecteur krijgt veel vrijheid. Daarvoor is het belangrijk dat je jouw werk goed organiseert en verantwoordelijkheid neemt over jouw taken. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat je eigenaarschap toont en een leergierige houding hebt. Wat is nog meer van belang?

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een opleiding gevolgd in de richting van Asset Management, Vastgoed en Makelaardij, Bouwtechnische Bedrijfskunde of Finance Real Estate;
  • Je hebt affiniteit met vastgoed, techniek en onderhoud;
  • Je hebt een leergierige en flexibele houding;
  • Je werkt secuur;
  • Je bent integer en loyaal.

Periode:

We zijn per direct op zoek naar iemand die tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar is.

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

Voor deze functie geldt dat je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Je hebt daarbij uitzicht op een jaarcontract. Als Inspecteur Vastgoed zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo kom je in aanmerking voor een instapsalaris van €2250,- tot €2500,-. Dat is inclusief auto van de zaak die privé in te zetten is.

Verder wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. In een persoonlijk ontwikkeltraject word je in hun eigen Academy opgeleid tot vastgoedinspecteur. Daarbij leer je alles over gebreken, veiligheid, meerjarenonderhoudsplanningen en NEN-normeringen. Je krijgt een persoonsgebonden opleidingsbudget waarbij je naast de interne opleiding ook externe opleidingen kunt gaan volgen, zoals RDV-boei, Brand, EPA.

Ben je tijdens het lezen enthousiast geworden en lijkt het je leuk deze klus op te pakken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar Dorrit Reeskamp: Dorrit@studijob.nl.

Vragen over de functie of meer weten? Bel dan met Dorrit via 020 535 3475 of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-45140759 (alleen voor WhatsApp-berichten).