Junior Inkoper (32u per week)

Voor de ICT-afdeling van een grote onderwijsinstelling is StudiJob per direct op zoek naar een:

Junior Inkoper (32u p/w)

Waar kom je te werken als Junior Inkoper?

De afdeling waar je komt de werken biedt vanuit een centrale locatie ICT Services aan alle afdelingen binnen de onderwijsinstelling. Ook is deze diensteenheid verantwoordelijk voor de infrastructuur waarmee alle IT-processen worden ondersteund.
Gevestigd in Amsterdam Oost werk je in een team van 9 medewerkers nauw samen om de aanvragen van ICT-hardware en mobiele telefoons in goede banen te leiden. Ook onderhoud je contact met ICT contactpersonen, leveranciers en medewerkers van de verschillende faculteiten. In verband met een ziektevervanging is het team nu op zoek naar een nieuwe medewerker om het team te versterken.

Wat ga je doen?

Als junior inkoper ben je dus verantwoordelijk voor de aanvragen van ICT-hardware en mobiele telefoons. Dit gaat om een groot aantal aanvragen, dus het is belangrijk dat je goed het overzicht kan bewaren en hierover ook helder kan communiceren. Ook is het belangrijk dat je zorgvuldig kan werken en makkelijk structuur in je werk aanbrengt.
Op die manier draag jij bij aan dat alle aanvragen correct worden verwerkt en de spullen op tijd beschikbaar zijn. Daarnaast controleer je facturen en onderhoud je ook het contact met verschillende leveranciers.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een recent afgestudeerde kandidaat of een kandidaat met een tussenjaar. Belangrijke eigenschappen om goed in deze functie te passen zijn: klantgericht, oplossingsgericht, leergierig, zelfstandig en resultaatgericht.
Daarnaast is affiniteit met administratieve systemen belangrijk en ben je handig in Excel.

Periode en inschaling

Start is per direct met een looptijd van 6-12 maanden. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden. Vakanties zijn, met name in de zomerperiode, in overleg met de opdrachtgever zeker mogelijk. Ook een langere vakantie bespreekbaar. Wel is het belangrijk dat je eind augustus en september beschikbaar bent, omdat er dan sprake is van een piek. Je werkt 4 dagen per week en die dagen zijn flexibel in te delen.

De functie is ingeschaald in 6 conform de cao voor Nederlandse Universiteiten (Max €3.000,- bij een voltijd-aanstelling).

Interesse?

Lijkt het jou leuk om in een grote onderwijsinstelling aan de slag te gaan? Ben je oplossingsgericht en nauwkeurig? Wil je graag ervaring opdoen in een planmatige functie?
Solliciteer dan direct door je cv en korte motivatie te mailen naar Awi@studijob.nl!
Voor vragen kan je bellen naar 020 535 3468.