Junior Developer (16u per week)

Voor een innovatief techbedrijf op het Science Park is StudiJob per direct op zoek naar een:

 

Junior Developer (16u per week)

 

Waar kom je te werken als Junior Developer?

Het bedrijf helpt hun opdrachtgevers aan een platform waarin zeer flexibele e-learningapplicaties gebouwd kunnen worden. De uitgebreide toolbox geeft de vrijheid om alle wensen qua structuur, werkvormen en design uit te voeren. Op deze manier bieden zij hun opdrachtgevers de vrijheid om grensverleggende en onderscheidende e-learning te maken. Het team waarin je terecht komt bestaat uit 4 personen. De hoeveelheid werk is sterk afhankelijk van de projecten die zij ontvangen. Kom jij het team versterken en word jij hun vliegende keep? Ben jij goed met Front-end programmering?  Dan is dit de plek voor jou!

 

Wat ga je doen als Junior Developer?

Het bedrijf heeft behoefte aan ondersteuning op het gebied van Front-end Development. De code achter het eindproduct is namelijk altijd hetzelfde. Het eindproduct heeft een mooi design en dit is wat het bedrijf uniek maakt. Zij proberen hun leermodules zo te bouwen dat het werkt als een game. En misschien wel zelfs zo verslavend is als een game, zodat gebruikers daadwerkelijk meer leren! Er is ruimte voor begeleiding, echter is het wel de bedoeling dat je zelfredzaam bent. Daarnaast zal je ook contact hebben met de eindgebruiker en is het handig wanneer je ervaring met klantcontact hebt. Echter, deze skill kan je ook aanleren tijdens het werken.

 

Wat is het ideale profiel van een Junior Developer?

Ze zijn zoek naar een kandidaat met kennis in Java en/of CSS. Je zal je vooral bezig houden met Front-end. Hierbij is het belangrijk dat je een creatieve en oplossingsgerichte manier van werken hebt. Verder beschik je over de volgende skills:

  • Ervaring met Object Oriented Programming (harde eis);
  • Ervaring met CSS, HTML, Javascript en JQuery (harde eis);
  • Ervaring met PHP, SQL en haXe is een pre.

 

Inschaling en periode

Ze zijn op zoek naar een kandidaat die circa 16 uur per week voor een periode van minstens een half jaar beschikbaar is. De werkdagen en tijden zijn flexibel in te delen. Je bruto uurloon zal liggen tussen €14,- en €15,- Dit is exclusief 22% aan reserveringen die je opbouwt bovenop je bruto uurloon als je via StudiJob werkt. Daarnaast kom je in aanmerking voor kosteloze training, workshops en coaching via StudiJob.

 

Interesse?

Ben jij per direct beschikbaar en voel jij je thuis in een diverse ICT omgeving? Lijkt het jou leuk om in een verantwoordelijke functie een bijdrage te leveren aan het design van applicaties? Ben jij zelfredzaam en niet bang om initiatief te nemen? Dan zoeken wij jou!

 

Je kan solliciteren door je cv en korte motivatie te mailen naar Dorrit@StudiJob.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen naar 020-535 3475. Wil jij alvast jouw interesse direct kenbaar maken bij ons? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar 06-45140759 (enkel voor WhatsApp-berichten).