Junior Coördinator Onderwijslogistiek  (40u per week)

Voor de UvA is StudiJob per direct op zoek naar een:

Junior Coördinator Onderwijslogistiek  (40u per week)

Waar kom je te werken als Junior Coördinator Onderwijslogistiek?

Het gaat om het Bureau Onderwijs Logistiek van de UvA. BOL is onderdeel van de Facility Services en is het centrale dienstpunt voor alle zaken rondom de onderwijslogistiek. Denk hierbij voornamelijk aan de roostering en de ontwikkeling hiervan.

Wat doet een Junior Coördinator Onderwijslogistiek?

Je zal verantwoordelijk zijn voor de inrichting en het beheer van Syllabus+. Syllabus+ is het systeem waarin de roosters van de UvA worden gemaakt en beheerd. Niet alleen zorg je voor de doorlopende functionaliteit van Syllabus+, ook ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de implementatie van additionele modules en functies. Hierbij overleg je met applicatie-, technisch- en decentraal functioneel beheer. Daarnaast zal je ook on-the-job trainingen gaan geven aan minder ervaren collega’s. Uiteraard zal je eerst goed ingewerkt worden in Syllabus+. Verdere eisen zijn:

Wie zoeken wij als Junior Coördinator Onderwijslogistiek?

Jij hebt een aantoonbare affiniteit met (web)applicaties en leert nieuwe systemen binnen de kortste keren van binnen en buiten kennen. Dit doe je niet op je eigen, individuele eilandje, maar communicatief vaardig in teamverband. Als jij een complex vraagstuk krijgt voorgelegd, dan neemt je enthousiasme de overhand en ga je proactief aan de slag om een oplossing te vinden. Hierbij ben je niet bang om vragen te stellen aan meer kundige collega’s. Overige eisen zijn:

  • Minimaal HBO / WO denk- en werkniveau;
  • Affiniteit met (web)applicaties;
  • Ervaring met Syllabus+ is een pré;
  • Stressbestendig en in staat snel te schakelen;
  • Zeer communicatief en altijd klaar om advies te geven.

Wanneer en voor hoe lang aan de slag?

De full-time functie is per direct beschikbaar voor in elk geval een jaar, met uitzicht op verlenging. Aan de functie van Junior Coördinator Onderwijslogistiek zit een bruto uurloon van ten minste €15,59 vast. Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in deze ondersteunende rol? Meld je dan z.s.m bij Awi! Mail naar Awi@StudiJob.nl .