Junior Consulent Onderwijs StudiJob (32 – 38u per week)

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een eerste leuke uitdaging? Sta jij open voor feedback en wil je aan de slag in een omgeving waar feedback waar ontwikkeling centraal staat? Heb jij interesse in bemiddeling van kandidaten en wil jij maatwerk bieden aan studenten die op zoek zijn naar een leuke baan? Pas jij in een jong team waar hard werken hand in hand gaat met plezier maken?

Dan is dit voor  jou een mooie kans!

Voor de uitbreiding van de Frontoffice van StudiJob zijn wij per direct op zoek naar een:

Junior Consulent Onderwijs

(32 – 38u per week)

 

Over StudiJob

StudiJob is hét uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van excellent HBO-, en WO-talent. Wij zijn het juiste adres voor een leuke bijbaan naast een studie of voor een startersfunctie bij een  interessante organisatie, innovatieve start-up of bij het ondersteunen van een zzp’er. Om dit te realiseren werken wij nauw met alle partijen samen. Persoonlijk contact met zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten is dan ook onze kracht.

Onze Frontoffice wordt bemand door 10 medewerkers en bestaat uit twee units: de Onderwijs Unit (OU) en de Zakelijke Dienstverlening Unit (ZD). Waar het OU team kandidaten bemiddelt voor allerlei interessante functies binnen onderwijsinstellingen, kent de ZD een divers klantenbestand veelal gelinkt aan onderzoek en wetenschap. Ook treden de teams op als sparringpartner van hun klanten als het gaat om arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Gezien het feit dat wij extra ondersteuning kunnen gebruiken zoeken wij voor de Onderwijs Unit naar een Junior Consulent.

Hoe ziet jouw dag eruit als Junior Consulent?

Als Junior Consulent zal jij je voornamelijk bezig houden met het werven, selecteren en bemiddelen van kandidaten op vacatures. Dit proces zal je van A tot Z oppakken. Denk hierbij aan:

 • Het behandelen van een aanvraag van de klant;
 • het zoeken naar geschikte kandidaten;
 • het voeren van intakegesprekken;
 • het checken van referenties;
 • en de bijbehorende administratie.

Je wordt ondersteund door een  accountmanager, een consulent en een team-assistent. Je krijgt daarmee veel ruimte om te leren en je zal in eerste instantie in een ondersteunende rol starten om je alle processen eigen te maken. Je krijgt je eigen klanten toegewezen met wie je contact onderhoudt en voor wie jij als eerste aanspreekpunt fungeert.

Kortom, als Junior Consulent heb jij een afwisselende baan waarbij je steeds meer verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig werkt.

Welk profiel heeft onze nieuwe Junior Consulent?

 • HBO/WO werk- en denkniveau; een relevante vooropleiding zoals HRM, Arbeid en Organisatie, Arbeidsrecht of Arbeidspsychologie is een pré, maar geen eis;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren en weet meerdere ballen in de lucht te houden, met plezier;
 • Commercieel en zakelijk inzicht; een klantgerichte, probleemoplossende en dienstverlenende instelling;
 • Een enthousiaste, leergierige en flexibele houding;
 • Bereidheid om te investeren in je eigen ontwikkeling en uit je comfort-zone te stappen om creatieve oplossingen te bedenken;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent bereid om feedback te geven én te ontvangen;
 • Stressbestendigheid; je vindt het leuk om in te springen op ad hoc situaties;
 • Een teamspeler-mentaliteit;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden

Bij StudiJob bieden wij je een marktconform maandsalaris, mogelijkheid tot vast contract en een aantal andere gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Je komt jaarlijks in aanmerking voor een winst- en functioneringsafhankelijke bonus van maximaal een bruto maandsalaris;
 • Diverse maandelijkse onkostenvergoedingen; bijvoorbeeld een sportabonnement en reiskostenvergoeding;
 • Interessante trainingen: je werkt bij ons in een inspirerende en enthousiaste werkomgeving waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke waarde is. Daarom bieden wij een aantal interessante trainingen die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling;
 • Daarnaast volg je de ARTRA cursus (basisopleiding intercedent) waarin je inzicht krijgt in de wetgeving en de administratieve procedures nodig om jouw functie op een professionele wijze uit te kunnen voeren.

Tenslotte houden wij bij StudiJob ook van gezelligheid en ontspanning. Denk hierbij aan onze gezamenlijke lunch, gezellige wekelijkse borrels, onze jaarlijkse outdoordag en maandelijks momentje bij de bedrijfsmasseur.

Heb je interesse?

Ben je tijdens het lezen enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken als Junior Consulent? Mail je CV met motivatie naar Gijs IJzermans. Gijs@studijob.nl of bel naar 020-535 3462.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je in gesprek over deze functie? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen en gaan we graag met je in gesprek!