Investment Manager (24-26u p/w)

Voor een opdrachtgever in Amsterdam is StudiJob op zoek naar een:

Investment Manager (24-26 uur p/w)

Waar kom je als Investment Manager te werken?

De opdrachtgever betreft een nieuw investeringsfonds binnen de provincie Noord-Holland. Het Fonds verstrekt leningen voor de financiering van innovatie. In deze fase is er een uitgewerkt idee op papier, dat nog in praktijk gebracht moet worden bijvoorbeeld door het bouwen van een prototype. Het Fonds ondersteunt ondernemers door het beschikbaar stellen van converteerbare leningen. Dit om innovaties sneller naar de markt te brengen.

MKB-ondernemers en starters uit de Provincie Noord-Holland kunnen een beroep doen op het Fonds en een aanvraag indienen. Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een Investment Manager.

Als Investment Manager ben je verantwoordelijk voor:

De Investment Manager is verantwoordelijk voor het beoordelen van de aanvragen die worden ingediend. Nadat een aanvraag door een toetsing van de kwaliteitseisen van het fonds is gekomen, dient de aanvraag inhoudelijk te worden beoordeeld. Hierbij werk je nauw samen met de Fondsmanager en de Analisten. Met de Fondsmanager formuleer je de voorwaarden van de lening en bied je ondersteuning bij het tot stand komen van de overeenkomst tussen het Fonds en de aanvrager. Daarnaast bewaak je in de realisatiefase van het project de belangen van het Fonds. Tenslotte vertegenwoordig je het Fonds op bijeenkomsten en in contacten met ondernemers.

Wat wordt er als Investment Manager van je verwacht?

• Je bent in het bezit van een masterdiploma in de richting van Economie, Finance, Bestuurskunde en/of Entrepreneurship;
• Werkervaring in een vergelijkbare rol is een pré;
• Je hebt affiniteit met investeren en financiering van innovatie en je wilt je hierin verder ontwikkelen;
• Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
• Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en werkt resultaatgericht;
• Je bent betrouwbaar, communicatief, teamspeler, representatief, integer, analytisch en leergierig;
• Je kan omgaan met vertrouwelijke informatie;
• Je kan werken met moderne IT systemen.

Periode en salaris

Deze functie start medio juni en is voor de langere termijn.

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

Als Investment Manager zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo kan je een bruto maandsalaris van minimaal €2809,- verwachten (uitgaande van een 38-urige werkweek) en bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op. Daarnaast heb je de mogelijkheid aan de slag te gaan in een inspirerende en leerzame werkomgeving.

In eerste instantie zal je via StudiJob aan de slag gaan. De verwachting is dat je uiteindelijk in dienst zal treden bij de opdrachtgever zelf. Bovendien mag je gebruik maken van het scholingsaanbod van StudiJob.

Heb je interesse?

StudiJob is op zoek naar serieuze kandidaten die de intentie hebben om voor langere tijd aan de slag te gaan. Vind jij het leuk om bij een investeringsfond aan de slag te gaan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV met motivatie naar Henri: henri@studijob.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen via: 020-5353469.