Investment Manager (16 – 24u per week)

Sta jij aan de start van jouw carrière en word jij enthousiast van een functie waarin je veel van jezelf kan laten zien? Bepaal jij straks welke innovatieve ideeën in aanmerking komen voor een investering?

 

Voor een opdrachtgever in Amsterdam is StudiJob op zoek naar een

 

Investment Manager (16 – 24u per week)

 

Waar kom je als Investment Manager te werken?

De opdrachtgever is  een jong investeringsfonds actief binnen de Provincie Noord-Holland. Het Fonds verstrekt leningen voor de financiering van innovatie. In deze fase is er een uitgewerkt idee op papier, dat nog in praktijk gebracht moet worden bijvoorbeeld door het bouwen en testen van een prototype. Het Fonds ondersteunt ondernemers, door het beschikbaar stellen van converteerbare leningen, om innovaties sneller naar de markt te brengen. MKB-ondernemers en startende bedrijven uit de Provincie Noord-Holland kunnen een beroep doen op het Fonds.

 

Wat ga je doen als Investment Manager?

De Investment Manager is verantwoordelijk voor het beoordelen van de aanvragen die worden ingediend. Nadat een aanvraag door een toetsing van fonds eisen is gekomen, dient de aanvraag inhoudelijk te worden beoordeeld. Hierbij werk je nauw samen met de Fondsmanager, je collega Investment Manager en de Analisten. Met de Fondsmanager formuleer je de voorwaarden van de lening en bied je ondersteuning bij het tot stand komen van de overeenkomst tussen het Fonds en de aanvrager. Daarnaast bewaak je In de realisatiefase van het project de belangen van het Fonds. Ten slotte vertegenwoordig je het Fonds op bijeenkomsten en in contacten met ondernemers en investeerders.

 

Welk profiel heeft de ideale kandidaat?

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma in de richting van Economie, Finance, Bestuurskunde en/of Entrepreneurship;
  • Werkervaring in een vergelijkbare rol is een pre;
  • Je hebt affiniteit met investeren en financiering van innovatie en je wilt je hierin verder ontwikkelen;
  • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en werkt resultaatgericht;
  • Je bent betrouwbaar, communicatief, teamspeler, representatief, integer, analytisch en leergierig;
  • Je kan omgaan met vertrouwelijke informatie;
  • Je kan werken met moderne IT systemen.

 

Voor welke periode?

Deze positie is per direct en is voor de langere termijn.

De werklocatie is Amsterdam.

 

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

Als Investment Manager zijn er een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo zal jouw uurloon neerkomen op €17,05 en bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op.

 

In eerste instantie zal je via StudiJob aan de slag gaan, de verwachting is dat je uiteindelijk in dienst zal treden bij de opdrachtgever zelf. Bovendien kom je, via StudiJob, in aanmerking voor scholing en interessante trainingen.

 

Heb je interesse?

StudiJob is op zoek naar serieuze kandidaten die de intentie hebben om voor langere tijd aan de slag te willen. Vind jij het leuk om bij een investeringsfonds aan de slag te gaan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV met motivatie naar Stephanie Wijdeveld : stephanie@studijob.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen via nummer: 020-5353476.