Investment Manager (16-24 uur p/w)

Word jij enthousiast van innovatie en het doen van investeringen? Heb jij daarnaast ook nog eens een financiële achtergrond?

 

StudiJob is op zoek naar een

 

Investment Manager (16-24 uur p/w)

 

De opdrachtgever betreft het Innovatiefonds Noord-Holland. Het fonds verstrekt leningen voor de financiering van innovatie. In deze fase is er een uitgewerkt idee op papier, dat nog in praktijk gebracht moet worden bijvoorbeeld door het bouwen van een prototype. Hierbij ondersteunt het fonds ondernemers, door het beschikbaar stellen van leningen, om innovaties sneller naar de markt te brengen. Zowel MKB-ondernemers als starters uit de Provincie Noord-Holland kunnen een beroep doen op het fonds. Wegens succes zoekt het fonds nu een tweede Investment Manager.

 

Wat ga je doen als Investment Manager?

Als Investment Manager ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van de aanvragen die worden ingediend. Op kritische wijze doe je onderzoek naar de markt waarin de ondernemer zich wil gaan manifesteren. Door middel van dit marktonderzoek analyseer je de aanvraag zo grondig mogelijk om te voorspellen of de investering rendabel kan zijn. Het gaat om zowel online marktonderzoek als het nabellen van referenten. Dit doe je in samenwerking met analisten. Uiteindelijk bepaal jij samen met de Fondsmanager welke aanvragen daadwerkelijk worden gehonoreerd. Tijdens dit proces heb jij als Investment Manager contact met de ondernemers en begeleid jij deze bij het proces. Kortom, een ontzettend mooie functie als jij veel wil leren over verschillende markten en ervaring wil opdoen met klantcontact.

 

Welk profiel heeft de ideale Investment Manager?

  • Je hebt een masterdiploma in de richting van Economie, Finance, Bestuurskunde en/of Entrepreneurship;
  • Je bent analytisch sterk en stelt zo nodig kritische vragen;;
  • Je bent communicatief sterk en representatief;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

 

Welke periode? Wat zijn de werkdagen en tijden?

De functie is per direct en is voor de langere termijn. De werkdagen en tijden zijn in flexibel in overleg in te delen.

 

Voor welke arbeidsvoorwaarden kom jij in aanmerking?

Als Investment Manager verdien jij €17,06 per uur en bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op. In eerste instantie zal je via StudiJob aan de slag gaan, de verwachting is dat je uiteindelijk in dienst zal treden bij de opdrachtgever zelf. Bovendien kom je, via StudiJob, in aanmerking voor scholing en interessante trainingen.

Ben jij klaar voor deze mooie carrièrestap?

Mail dan jouw CV met motivatie naar Stephanie@studijob.nl. Wil je meer informatie? Neem telefonisch contact op via 020-5353476.