HR Medewerker (32-40u p/w)

Voor de Hogeschool van Amsterdam, faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie is StudiJob per direct op zoek naar een:

HR Medewerker (32-40u p/w)

Ben jij een ervaren medewerker HR en beschikbaar voor een tijdelijke functie als medewerker HR? Laat dan snel van je horen.

De functie

De organisatie bevindt zich midden in het digitaliseringstraject van alle administratieve HR processen. Binnen dit traject begeleid je medewerkers en leidinggevenden zodat zij zelfstandig de mutaties in gang kunnen zetten. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden op diverse HR gebieden zoals het verzorgen van het administratieve proces op het gebied van in-, door- en uitstroomproces, het adviseren van medewerkers over cao aangelegenheden en arbeidsvoorwaarden en het aanleveren van managementinformatie. Daarnaast ondersteun je het wervingsproces en voer je samen met leidinggevenden arbeidsvoorwaardengesprekken.

Wij zoeken

Een medewerker HR met werkervaring. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Je bent accuraat en stressbestendig met een servicegerichte werkhouding. Je kunt de cao juist interpreteren en dit duidelijk overbrengen. Het adviseren van medewerkers gaat je gemakkelijk af. Je bent je bewust van de positie van de afdeling HR, waarin integriteit/ omgevingsbewustzijn en het onderhouden van relaties belangrijke competenties zijn.Je hebt ruime ervaring met MS-office en je kunt uitstekend omgaan met Excel. Ervaring met SAP en DSPM is een pré en je bent niet bang om met nieuwe systemen te werken. Als medewerker HR dien je te beschikken over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.De afdeling/opleiding Je komt te werken bij de afdeling HR, onderdeel van de afdeling Leiding en Staf van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie. Binnen de afdeling HR heeft ieder zijn eigen taak maar staat samenwerken hoog in het vaandel. Samen werken we aan een zo’n goed mogelijke dienstverlening en advisering. Er is veel contact met verschillende leidinggevenden, medewerkers en externe contacten. Dit vereist een goede planning van het werk.

Periode en inschaling

Start is z.s.m. met een looptijd tot de zomer 2019. De functie is ingedeeld in schaal 8 conform de cao HBO (trede afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring).

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag bij de HvA? Solliciteer dan door je cv en korte motivatie te mailen naar Gijs@StudiJob.nl. Vragen? Bel gerust naar 020-535 3462.