HR Assistent (16-24u per week)

Voor een opdrachtgever , gespecialiseerd in ICT-diensten, is StudiJob per direct op zoek naar een:

HR Assistent (16-24u per week)

De opdrachtgever biedt al 45 jaar hoogwaardige ICT-diensten aan bij onderwijs-, zorginstellingen en bedrijven. De dienstverlening bestaat voornamelijk uit datacenter-, en cloudservices, maar ook uit big data en technische applicatiebeheer. Het bedrijf is gevestigd op het Science Park.

De opdrachtgever is op zoek naar een starter die ervaring heeft in de HR. Affiniteit met de doelgroep (IT-ers) is mooi meegenomen.

Een bedrijf op het Science Park is op zoek naar een student of starter die 2 à 3 dagen in de week beschikbaar is om te komen helpen op de HR afdeling. Dit mag flexibel over de week verdeeld zijn. Echter liever niet op woensdag.

Wat ga je doen als HR Assistent?

De werkzaamheden zullen divers en met name ondersteunend zijn.

Je zal helpen bij:

– wervingsvraagstukken;

– het doorontwikkelen van hun personeels- en salarisadministratiesysteem;

– het mede ontwikkelen van beleid rondom performance & talentmanagement;

– flexibilisering arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken wij?

Het zou mooi zijn als de kandidaat voor deze functie bezig is met een HR opleiding of een HR opleiding heeft afgerond. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om nieuwe zaken mee op te pakken en uit te werken. Zelfredzaamheid en ondernemend zijn is daarbij belangrijk. Verder zoeken ze iemand die oplossingsgericht is, met voorstellen durft te komen en enigszins past bij de doelgroep (IT-ers) van het bedrijf. Verder iemand die gezellig en toegankelijk is.

Interesse?

Ben jij per direct beschikbaar en voel jij je thuis in een ICT omgeving? Lijkt het jou leuk om in een ondersteunde functie een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van een HR afdeling? Ben jij zelfredzaam en niet bang om initiatief te nemen? Dan zoeken wij jou! Het salaris wordt binnenkort duidelijk.

 

Je kan solliciteren door je cv en korte motivatie te mailen naar Dorrit@StudiJob.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen naar 020-535 3475. Wil jij alvast jouw interesse direct kenbaar maken bij ons? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar 06-45140759 (enkel voor WhatsApp-berichten).