Fund Representative & Analyst (16-24 uur p/w)

Voor een opdrachtgever in Amsterdam is StudiJob op zoek naar een:

Fund Representative & Analyst (16-24 uur p/w)

Waar kom je als Fund Representative & Analyst te werken?

De opdrachtgever betreft een nieuw investeringsfonds binnen de provincie Noord-Holland. Het Fonds verstrekt leningen voor de financiering van innovatie. In deze fase is er een uitgewerkt idee op papier, dat nog in praktijk gebracht moet worden bijvoorbeeld door het bouwen van een prototype. Het Fonds ondersteunt ondernemers, door het beschikbaar stellen van converteerbare leningen. Dit om innovaties sneller naar de markt te brengen.

MKB-ondernemers en starters uit de Provincie Noord-Holland kunnen een beroep doen op het Fonds en een aanvraag indienen. Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een Fund Representative & Analyst.

Als Fund Representative & Analyst ben je verantwoordelijk voor:

Als Fund Representative & Analyst ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de aanvragers. Je bent het eerste aanspreekpunt en treedt direct in contact met aanvragers via de mail en telefoon. Daarnaast toets je alle binnenkomende aanvragen aan de hand van de eisen van het Fonds.

De werkzaamheden bestaan daarnaast ook uit:

• Je beheert de website en sociale mediakanalen;
• Je neemt (zelfstandig) deel aan evenementen om voorlichting te geven over het Fonds;
• Je ondersteunt de Fondsmanager en de Investment Manager met analyse werk bij het beoordelen van aanvragen.

Wat wordt er als Fund Representative & Analyst van je verwacht?

• Je zit in het einde van je bachelor-, en/of masterfase of bent al afgestudeerd in de richting van Economie, Finance, Bestuurskunde en/of Entrepreneurship;
• Je hebt affiniteit met investeren en financiering van innovatie;
• Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
• Je maakt makkelijk contact, je bent een teamspeler, representatief en vindt het leuk om potentiële aanvragers te enthousiasmeren;
• Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, je bent analytisch en werkt resultaatgericht;
• Je bent betrouwbaar, integer en leergierig;
• Je kan omgaan met vertrouwelijke informatie;
• Je hebt verstand van moderne IT systemen.

Periode en salaris

Deze functie start begin juni en is voor de langere termijn. De werktijden zijn flexibel in te delen en daarom ideaal te combineren naast je studie.

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

Als Fund Representative & Analyst zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo kan je een bruto maandsalaris van minimaal €2270, – verwachten (uitgaande van een 38-urige werkweek) en bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op. Daarnaast heb je de mogelijkheid aan de slag te gaan in een inspirerende en leerzame werkomgeving.

In eerste instantie zal je via StudiJob aan de slag gaan. De verwachting is dat je uiteindelijk in dienst zal treden bij de opdrachtgever zelf. Bovendien mag je gebruik maken van het scholingsaanbod van StudiJob

Heb je interesse?

StudiJob is op zoek naar serieuze kandidaten die de intentie hebben om voor langere tijd aan de slag te gaan. Vind jij het leuk om bij een investeringsfond aan de slag te gaan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV met motivatie naar Henri: Henri@studijob.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen via: 020-5353469.

receptioniste gezocht voor een internationaal instituut (40u p/w)