Facility Services medewerker tentamenlogistiek (32u p/w)

Een grote onderwijsinstelling in Amsterdam is per direct op zoek naar een:

Facility Services medewerker tentamenlogistiek M/V (32u p/w)

 

Wat ga je doen?

De medewerker Tentamenlogistiek is verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van tentamenaanvragen van de faculteiten en het plaatsen van tentamens in het roosterinformatiesysteem. De medewerker Tentamenlogistiek zal werkzaam zijn in het team Onderwijslogistiek.
Om de functie goed uit te kunnen voeren is samenwerking van groot belang:

  • met de teamleider maak je afspraken over het inrichten en structureren van processen;
  • met de contactpersonen van de onderwijsinstelling bespreek je wijzigingen in procedures en voorstellen voor verbeteringen in het werkproces;
  • je werkt actief mee aan de optimalisatie van het proces en de kwaliteit van de tentamen programmering.
  • je zorgt ervoor dat de juiste partijen worden ingezet om de geplande tentamens te kunnen nemen.

Wie zoeken wij?

Per direct een enthousiaste, communicatieve kandidaat met minimaal HBO werk- en denkniveau. Ervaring met werkprocessen in een complexe omgeving en ervaring met het roostersysteem Syllabus+ is een pré.
Daarnaast ben je:

  • communicatief sterk (mondeling en schriftelijk), gericht op samenwerking, dus een echte teamspeler;
  • in staat om complexe situaties/vraagstukken snel en vakkundig te doorgronden en te vertalen naar praktische oplossingen die je op heldere wijze weet te communiceren;
  • stressbestendig en je kan snel schakelen;
  • proactief, resultaat- en klantgericht;
  • adviesvaardig en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Salaris & looptijd

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een aanstelling in vaste dienst. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie medewerker frontoffice 1. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 7 (cao Nederlandse Universiteiten). Het salaris bedraagt maximaal € 2.917,- per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. De UvA biedt goede primaire arbeidsvoorwaarden waaronder een ruime eindejaarsuitkering en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime hoeveelheid verlofdagen, een gunstige ouderschapsverlofregeling, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening.

Ben jij wie we zoeken?

Ben jij per direct beschikbaar voor 4 dagen in de week? Ben je zeer secuur, pik jij snel dingen op en houd je van logistieke puzzeltjes? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor deze functie. Solliciteer direct door je cv en motivatie te sturen naar Colla@StudiJob.nl.
Voor aanvullende vragen kan je ook bellen naar het kantoor van Studijob via 020 535 3462.