Experts op het gebied van Bedrijfskunde, Economie,  Rechten en Werktuigbouwkunde (Flexibel in uren)

Gaat jouw hart sneller kloppen van duurzaamheid en kun je goed zelfstandig werken? Zin om aan de slag te gaan bij een groeiende startup? Voor een Amsterdamse organisatie gericht op woningverduurzaming is StudiJob op zoek naar:

Experts op het gebied van Bedrijfskunde, Economie,  Rechten en Werktuigbouwkunde (Flexibel in uren)

Over de organisatie

De Woonpas ontzorgt woningeigenaren in het gehele proces naar een duurzamere woning. Van de financiering tot de uitvoering, alle stappen zijn gecovered. De Woonpas is momenteel in een opstartende fase en is op zoek naar medewerkers met verschillende expertises.

Wat ga je doen bij De Woonpas?

De werkzaamheden die je zal verrichten verschillen natuurlijk per vakgebied. Zo zal je je als bouwkundige onder andere bezighouden met calculatiemodellen en als bedrijfskundige ga je bijvoorbeeld aan de slag met financieringsconstructies. Als juridisch medewerker zal je je onder andere verdiepen in de regelgeving omtrent verduurzaming.

Centraal tijdens het werk staat: plezier! Er is bij de Woonpas ruimte om te proberen en fouten maken mag, als je er als team maar van leert ;).

 Naar welk profiel zijn wij op zoek?

Ga je aan de slag voor De Woonpas, dan herken jij jezelf in dit profiel: Duurzaamheid is je passie en het maakt je blij om met collega’s te sparren en aan nieuwe ideeën te werken. Plezier hebben in je werk staat voor jou voorop!. Daarnaast beschik  je als expert bij De Woonpas over de volgende eigenschappen en kwaliteiten:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau in de bovengenoemde studieachtergronden;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Buiten de kaders denken is echt jouw ding;
  • Je wil je constant ontwikkelen: een nieuwe organisatie is constant in beweging, het is van belang dat jij dat ook bent;
Wat biedt StudiJob jou?

Als collega bij De Woonpas zal je tussen de €12,50 en €15,00 bruto per uur verdienen, afhankelijk van ervaring en studieachtergrond. Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen/verlofrechten op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website: www.studijob.nl.

Join the pitch!

Ben jij na het lezen van deze tekst direct enthousiast geworden? De opdrachtgever zal binnenkort aanwezig zijn bij StudiJob om zijn bedrijf te pitchen. Dit is het perfecte moment om met de opdrachtgever in contact te komen en te spreken over een eventuele samenwerking! Wil je graag aanwezig zijn bij de pitch? Stuur een mail naar Myrthe@StudiJob.nl met jouw CV en korte motivatie.