diamonds in de cloud

Jonge expertise voor uitdagend flexwerk

Als succesvolle zzp’er nog succesvoller worden?
Bent u een succesvolle ZZP’er of MKB’er met een groeiende commerciële onderneming? Wilt u eigenlijk meer opdrachten binnen halen maar heeft u hiervoor gewoonweg tijd te kort? Of kunt u ondersteuning gebruiken bij bepaalde werkzaamheden maar wilt u geen vaste werknemers in dienst nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Diamonds in de Cloud biedt u flexibele ondersteuning. Als ondernemer huurt u een ‘Diamond’ bij ons in. Deze Diamond is een hoogopgeleide student die u ondersteunt in uw werkzaamheden. Doordat de Diamond deze werkzaamheden uit handen neemt kunt u zich focussen op uw core business.

Wat is een Diamond?
Onze Diamonds zijn universitair geschoolde studenten die zelfstandig en resultaatgericht werkzaamheden uitvoeren waar u niet aan toe komt, of de kennis niet voor heeft.

Specialismen Diamonds
De Diamonds werken efficiënt en effectief, inspireren en zijn flexibel inzetbaar. Zij beschikken tevens over specifieke vaardigheden. Voorbeelden van hun specialisaties zijn:

  • Vaardigheden in een computerprogramma zoals Excel, SPSS of Access voor het bijhouden van uw boekhouding of het uitvoeren van onderzoeksanalyses;
  • Specifieke ict-vaardigheden, zoals het ontwerpen van websites;
  • Communicatieve vaardigheden, zoals het schrijven, redigeren of vertalen van teksten;
  • Online marketingvaardigheden, zoals het uitvoeren van PR-werkzaamheden, het onderhouden van uw website of het plaatsen van berichten op uw sociale media.

Veel Diamonds beschikken bovendien over branchespecifieke kennis en sparren graag met u over nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied. Daarmee is er sprake van een win-win situatie voor u en voor de Diamond.

“In de Cloud” werken
U werkt met uw Diamond ‘in de Cloud’. Dit betekent dat de Diamond zijn werk volledig virtueel verricht. Hij creëert zijn eigen werkplek en communiceert voornamelijk online met u. Natuurlijk vindt er voor aanvang van de opdracht eerst een kennismakingsgesprek plaats. Aan de hand daarvan beslist u of de Diamond voldoet aan uw wensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.