Customer Service Agent (16-24u per week)

Voor een internationaal, technisch bedrijf gevestigd in Brussel, is StudiJob op zoek naar een avontuurlijke:

 

Customer Service Agent (16-24u per week)

 

Waar kom je te werken als Customer Service Agent?

De opdrachtgever is een softwarebedrijf dat zich richt op telecom solutions voor grote, bekende klanten. Je zal werken in een internationale omgeving en je wordt onderdeel van een Brussels IT team van toegewijde professionals. Ondanks dat je in een team werkt, krijg je een zelfstandige rol.

 

Weet jij alles over smartphones? Heb je behoefte aan een leerzame, spannende bijbaan waarbij je je nooit verveelt? Komt deze uitdaging voor jou op het juiste moment?  Dan is dit jouw kans op een waardevolle bijbaan in het buitenland met complete vergoeding van reiskosten, reistijd en overnachting!

 

Wat ga je doen als Customer Service Agent?

Als Customer Service Agent vertegenwoordig je de opdrachtgever op hun vestiging in Brussel. Je ondersteunt klanten met technische vragen over hun smartphones via persoonlijk en digitaal contact. Je houdt je bezig met het oplossen van telecom issues van klanten op een zo efficiënt en accuraat mogelijke manier. Deze issues betreffen uiteenlopende vragen over mobiele telefoontoestellen, zoals vragen over de handleiding van een smartphone. De communicatie met klanten zal vooral in het Engels en Nederlands plaatsvinden. Verder bestaan je werkzaamheden hoofdzakelijk uit:

  • Klantcontact;
  • Eindgebruikers helpen met standaardvragen en wat complexere vragen;
  • Administratieve verwerking in het systeem;
  • Bijhouden en loggen van issues met betrekking tot software oplossingen.

 

Wat is het ideale profiel van een Customer Service Agent?

Je hebt affiniteit met telecom en gerelateerde technologie. Je hebt verstand van smartphones (iPhones en Samsung Galaxy’s). Zelfstandig werken gaat je goed af en klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel. In een dynamische werkomgeving onder een gezonde tijdsdruk presteer jij het beste. Het is belangrijk dat je precies en accuraat te werk gaat. Bij jou is de administratie altijd compleet en helemaal op orde! Engelse taal en geschrift beheers je uitstekend. Nederlands en Frans zijn een pre. Verder ben je:

  • Georganiseerd;
  • Een snelle leerling;
  • Communicatief vaardig;
  • Leergierig;
  • Servicegericht;
  • Zelf organiserend.

 

Inschaling en periode

Ze zijn op zoek naar een kandidaat die circa 16 tot 24 uur per week voor een periode van 6 tot 8 weken beschikbaar is. De werkdagen en tijden zijn flexibel in te delen. Je bruto uurloon zal liggen tussen €14,- en €15,-. Dit is exclusief 22% aan reserveringen die je opbouwt bovenop je bruto uurloon als je via StudiJob werkt. Daarnaast kom je in aanmerking voor kosteloze training, workshops en coaching via StudiJob.

 

Arbeidsvoorwaarden

Er is sprake van totale vergoeding van reiskosten, reistijd en overnachting in Brussel. Ben jij per direct beschikbaar en toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een leerzame, spannende bijbaan die nooit saai is? Wil jij werken in een internationale omgeving? Dan is dit de bijbaan voor jou!

 

Je kan solliciteren door je cv en korte motivatie te mailen naar Dorrit@StudiJob.nl. Voor meer informatie mag je ook bellen naar 020-535 3475. Wil jij alvast jouw interesse direct kenbaar maken bij ons? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar 06-45140759 (enkel voor WhatsApp-berichten).