Consultant Onderwijslogistiek (32 – 40 u p/w)

Voor een adviesbureau gespecialiseerd in het onderwijs is StudiJob per direct op zoek naar een:

Consultant Onderwijslogistiek (32 – 40 u p/w)

Wil jij aan de slag voor een klein adviesbureau en werken voor verschillende onderwijsinstellingen in het land? Krijg jij energie om voor een aantal opdrachtgevers te werken en te zorgen dat alle projecten in goede banen worden geleid? En, wil jij je graag verder ontwikkelen in het onderwijs? Lees dan snel verder.

Onderwijs en de onderwijsondersteunende processen zijn continu aan verandering onderhevig. De opdrachtgever ondersteunt onderwijsinstellingen met praktisch uitvoerbare oplossingen op het gebied van roostering, planning in het bijzonder en onderwijslogistiek in het algemeen. Daarnaast adviseren zij klanten op het gebied van het verbeteren van onderwijs logistieke processen. Door jarenlange ervaring kennen zij de cultuur, processen en systemen binnen deze instellingen door en door.

Hoe zien de werkzaamheden van een Consultant Onderwijslogistiek er uit?

Als Consultant Onderwijslogistiek word je ingezet voor projecten binnen verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. Dit betekent dat je geen vaste werkplek hebt en waarbij de duur van de projecten verschilt. Als Consultant Onderwijslogistiek word je in eerste instantie ingezet voor projecten op het gebied van roostering en planning. In het begin word je intensief begeleid, en al snel ga je jouw takenpakket uitbreiden. In sommige gevallen word je ingezet voor situaties waarbij er sprake is van uitval. Aan jou dan de taak om in te springen en te zorgen dat alles in goed banen wordt geleid. Het zwaartepunt van deze functie ligt op het samenwerken met stakeholders, communicatie is de sleutel! Denk daarbij aan:

– Zorgen dat de juiste gegevens op het juiste moment beschikbaar zijn;
– Het mede opstellen van een plan van inzet;
– Verwerken van de gegevens tot een kwalitatief goed rooster
– Contact onderhouden met de verschillende stakeholders;
– Een strakke planning met heldere afspraken aanhouden en daarover communiceren

Naar gelang je ontwikkeling en interesses worden de complexiteit van de projecten opgevoerd en kan je doorgroeien naar projectmanager of logistiekadviseur.

Welk profiel heeft een Consultant Onderwijslogistiek?

Een Consultant Onderwijslogistiek krijgt energie van werken op verschillende locaties, niet wetende op welke werkplek hij/zij over 6 maanden zit. Daarbij is reizen geen probleem voor jou en heb je een flexibele instelling. Gezien het feit dat je in diverse ad-hoc situaties springt, is het belangrijk dat je nieuwe situaties snel eigen maakt en daarbij stevig in je schoenen staat. Je kunt namelijk terechtkomen in een bewegelijke omgeving waarbij je met verschillende stakeholders samenwerkt, met verschillende belangen. Wat is nog meer van belang?

• Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;
• Affiniteit met onderwijssystemen, nieuwe systemen maak je snel eigen;
• Je bent communicatief vaardig, klantgericht, doortastend en resultaatgericht;
• Je wilt je verder ontwikkelen in het onderwijs;
• In bezit van een rijbewijs is een pré;
• Je bent enthousiast en hebt een proactieve en leergierige houding.

Als Consultant Onderwijslogistiek kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

Als Consultant Onderwijslogistiek zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo kan je een bruto maandsalaris van tussen de €2000, – & €2200, – verwachten (uitgaande van een 38-urige werkweek) en bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op. Naar gelang je ontwikkeling kan dit binnen twee jaar oplopen naar €3000, -. Bovendien kom je, via StudiJob, in aanmerking voor scholing en interessante trainingen.

In eerste instantie zal je via StudiJob aan de slag gaan, de verwachting en intentie is dat je uiteindelijk in dienst zal treden bij de opdrachtgever. Vanuit de opdrachtgever kom je in aanmerking voor een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals:

– Aanvullende trainingen;
– Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
– Een auto van de zaak of een ov-jaarkaart;
– Maandelijks evenement met alle collega’s;
– Eventuele kosten voor overnachtingen of diners;
– Vergoeding van alle kosten die nodig zijn voor het uitoefenen van je werk;
– Afhankelijk van het groepsresultaat een eindejaar bonus.

Heb je interesse?

StudiJob is op zoek naar serieuze kandidaten die de intentie hebben om voor langere tijd aan de slag te willen. Vind jij het leuk om bij dit adviesbureau aan de slag te gaan en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw CV met motivatie naar Henri: Henri@studijob.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Henri via nummer: 020-5353469.

Consultant Onderwijslogistiek

Een gave en uitdagende job in het onderwijs