Consulent zakelijke dienstverlening Amsterdam (38 u p/w)

Als Consulent het verschil maken voor onze talenten en klanten?

Wil jij werken in een inspirerende omgeving vol tropische planten en regelmatig blij begroet worden door onze kantoorhond? In een omgeving waar bovendien ook volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige collega!

Voor de uitbreiding van de Frontoffice van StudiJob zijn wij per direct op zoek naar een:

Consulent zakelijke dienstverlening Amsterdam (38 u p/w)

 

Over StudiJob

StudiJob is hét uitzendbureau in Amsterdam gespecialiseerd in het bemiddelen van HBO-, en WO-talent. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een leuke bijbaan naast je studie of voor een startersfunctie bij een grote onderwijsinstelling, innovatieve start-up, interessante MKB organisatie of juist een grotere corporate. Wij adviseren verschillende organisaties op het gebied van flexibele inhuur en/of recruitment. Persoonlijk contact met zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten is onze kracht.

Onze Frontoffice wordt bemand door negen medewerkers en bestaat uit twee units: de Onderwijs Unit (OU) en de Zakelijke Dienstverlening Unit (ZD). Waar de OU kandidaten bemiddelt voor allerlei interessante functies binnen onderwijsinstellingen, kent de ZD een divers klantenbestand veelal gelinkt aan onderzoek en wetenschap. Ook treden de teams op als sparringpartner voor hun klanten als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsrechtelijke vraagstukken. Als consulent bestaat je takenpakket uit meer dan alleen arbeidsbemiddeling.

De ZD bedient veel verschillende organisaties in de regio Amsterdam. Je bouwt dus een groot netwerk op in de hoofdstad en komt bij uiteenlopende organisaties over de vloer.

Hoe ziet jouw dag eruit als Consulent?

Als Consulent houd jij je met name bezig houden met het werven, selecteren en bemiddelen van kandidaten op vacatures. Dit proces pak je van A tot Z op. Denk hierbij aan:

• Het behandelen van een aanvraag van de klant;
• het zoeken naar geschikte kandidaten;
• het voeren van intakegesprekken;
• het checken van referenties;
• en de bijbehorende administratie, zoals contractgesprekken.

Je wordt ondersteund door 1 accountmanager, 2 consulenten en een stagiaire. Je krijgt daarmee veel ruimte om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Je zal in eerste instantie in een ondersteunende rol starten om alle processen eigen te maken. Je krijgt klanten toegewezen met wie je contact onderhoudt en voor wie jij als eerste aanspreekpunt fungeert. Dit klantenbestand breid jij – naar gelang je periode bij StudiJob – verder uit. Daarnaast zie je kansen voor de unit en kom je met creatieve voorstellen om nieuwe klanten aan te trekken. Deze plannen werk je vervolgens samen met je collega’s verder uit. Uiteindelijk kun je zowel de klant als de student te woord staan voor diverse vraagstukken.

Kortom, als Consulent heb jij een afwisselende baan waarbij je steeds meer verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig werkt.

Wat wij van je vragen?

• HBO/WO werk- en denkniveau; een relevante vooropleiding zoals HRM, Arbeid en Organisatie, Arbeidsrecht of Commerciële Economie is een pré;
• Commercieel en zakelijk inzicht; een klantgerichte, probleemoplossende en dienstverlenende instelling;
• Een enthousiaste, leergierige en flexibele houding;
• Bereidheid om te investeren in je eigen ontwikkeling en uit je comfort-zone te stappen om creatieve oplossingen te bedenken;
• Je staat stevig in je schoenen en bent bereid om feedback te geven én te ontvangen;
• Stressbestendigheid; je vindt het leuk om in te springen op ad hoc situaties;
• Een teamplayer-mentaliteit;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat je van ons mag verwachten:

Bij StudiJob bieden wij je een marktconform maandsalaris, mogelijkheid tot een vast contract en een aantal andere gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals:
• Je komt jaarlijks in aanmerking voor een winst- en functioneringsafhankelijke bonus van maximaal een bruto maandsalaris;
• Diverse maandelijkse onkostenvergoedingen; bijvoorbeeld een sportabonnement en reiskostenvergoeding;
• Interessante trainingen: je werkt bij ons in een inspirerende en enthousiaste werkomgeving waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke waarde is. Daarom bieden wij een aantal interessante trainingen die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling;
• Daarnaast volg je de ARTRA cursus (basisopleiding intercedent) waarin je inzicht krijgt in de wetgeving en de administratieve procedures die nodig zijn om jouw functie op een professionele wijze uit te kunnen voeren.

Tenslotte houden wij bij StudiJob ook van gezelligheid en ontspanning. Denk hierbij aan onze gezamenlijke lunch, gezellige borrels, onze jaarlijkse outdoordag, een maandelijks momentje bij de bedrijfsmasseur en één keer in de zoveel tijd een reis naar een leuke stad!

Interesse?

Ben je tijdens het lezen enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken als Consulent? Mail je CV met motivatie naar Myrthe@studijob.nl. Heb je interesse, maar ook nog wt vragen? Bel dan naar Myrthe via 020-5353467 of stuur een WhatsApp bericht naar: 0645140759 (enkel voor Whatsapp-berichten).