Junior Consulent StudiJob (38 u p/w)

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een eerste leuke uitdaging? Wil jij werken in een inspirerende omgeving vol tropische planten en elke dag blij begroet worden door onze kantoorhond? Wil jij studenten verder helpen ontwikkelen en ondersteunen bij het vinden van een leuke kennisbijbaan?  In een omgeving waar bovendien ook volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Dan ben jij misschien wel onze toekomstige collega!

Voor de uitbreiding van de Frontoffice van StudiJob zijn wij per direct op zoek naar een:

Junior Consulent (38 u p/w)

Over StudiJob

StudiJob is hét uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van excellent HBO-, en WO-talent. Wij zijn het juiste adres voor een leuke bijbaan naast een studie of voor een startersfunctie bij een interessante organisatie, innovatieve start-up of bij het ondersteunen van een zzp’er. Om dit te realiseren werken wij nauw met alle partijen samen. Persoonlijk contact met zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten is dan ook onze kracht.

Onze Frontoffice wordt bemand door 9 medewerkers en bestaat uit twee units: de Onderwijs Unit (OU) en de Zakelijke Dienstverlening Unit (ZD). Waar het OU team kandidaten bemiddelt voor allerlei interessante functies binnen onderwijsinstellingen, kent de ZD een divers klantenbestand veelal gelinkt aan onderzoek en wetenschap. Ook treden de teams op als sparringpartner van hun klanten als het gaat om arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Gezien het feit dat wij groeiende zijn, zoeken wij voor de Zakelijke Dienstverlening een Consulent.

Hoe ziet jouw dag eruit als Consulent bij StudiJob?

Als Consulent zal jij je voornamelijk bezig houden met het werven, selecteren en bemiddelen van kandidaten op vacatures. Dit proces zal je van A tot Z oppakken. Denk hierbij aan:

 • Het behandelen van een aanvraag van de klant;
 • het zoeken naar geschikte kandidaten;
 • het voeren van intakegesprekken;
 • het checken van referenties;
 • en de bijbehorende administratie.

Je wordt ondersteund door 1 accountmanager, 2 consulenten en een stagiaire. Je krijgt daarmee veel ruimte om te leren en je zal in eerste instantie in een ondersteunende rol starten om je alle processen eigen te maken. Je krijgt je eigen klanten toegewezen met wie je contact onderhoudt en voor wie jij als eerste aanspreekpunt fungeert.

Kortom, als Consulent heb jij een afwisselende baan waarbij je steeds meer verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig werkt.

Welk profiel heeft onze nieuwe Consulent?

 • HBO/WO werk- en denkniveau; een relevante vooropleiding zoals HRM, Arbeid en Organisatie, Arbeidsrecht of Commerciële Economie is een pré;
 • Commercieel en zakelijk inzicht; een klantgerichte, probleemoplossende en dienstverlenende instelling;
 • Een enthousiaste, leergierige en flexibele houding;
 • Bereidheid om te investeren in je eigen ontwikkeling en uit je comfort-zone te stappen om creatieve oplossingen te bedenken;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent bereid om feedback te geven én te ontvangen;
 • Stressbestendigheid; je vindt het leuk om in te springen op ad hoc situaties;
 • Een teamplayer-mentaliteit;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden

Bij StudiJob bieden wij je een marktconform maandsalaris, mogelijkheid tot vast contract en een aantal andere gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Je komt jaarlijks in aanmerking voor een winst- en functioneringsafhankelijke bonus van maximaal een bruto maandsalaris;
 • Diverse maandelijkse onkostenvergoedingen; bijvoorbeeld een sportabonnement en reiskostenvergoeding;
 • Interessante trainingen: je werkt bij ons in een inspirerende en enthousiaste werkomgeving waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke waarde is. Daarom bieden wij een aantal interessante trainingen die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling;
 • Daarnaast volg je de ARTRA cursus (basisopleiding intercedent) waarin je inzicht krijgt in de wetgeving en de administratieve procedures nodig om jouw functie op een professionele wijze uit te kunnen voeren.

Tenslotte houden wij bij StudiJob ook van gezelligheid en ontspanning. Denk hierbij aan onze gezamenlijke lunch, gezellige borrels, onze jaarlijkse outdoordag en maandelijks momentje bij de bedrijfsmasseur.

Heb je interesse?
Ben je tijdens het lezen enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken als Consulent? Mail je CV met motivatie naar Noor Michels: Noor@studijob.nl of bel haar op 020-535 3475.

We are hiring - Energie Adviseur