BI/ETL Developer (16-32 per week)

Voor een levendige en groeiende Tech startup in het centrum van Amsterdam is StudiJob per direct op zoek naar een

BI/ETL Developer (16-32 per week)

Waar kom je te werken als BI/ETL Developer?

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in Data Consultancy en Business Intelligence, is hard aan de weg aan het timmeren, bestaat ongeveer 1,5 jaar en kan jouw hulp goed gebruiken. Wat doet deze organisaties precies? Organisaties beschikken over – bewust of onbewust – een hoop nuttige data. Met alle data voorhanden is het een uitdaging om hier de juiste informatie uit te halen en op basis daarvan beslissingen te nemen. Met de tool van de opdrachtgever worden verschillenden databronnen aan elkaar gekoppeld om hieruit vervolgens praktische inzichten te verwerven om het resultaat te verbeteren. Op dit moment zijn ze actief in de Horecabranche en Food Retail, maar willen graag uitbreiden. Help jij ze met het veroveren van andere markten?

Werken voor deze startup betekent dat je in een levendig en dynamisch team terecht komt met 8 collega’s. Iedereen binnen dit bedrijfje bruist van de energie, pakt werkzaamheden op en komt met nieuwe ideeën. Goede kans dat jij dus ook andere interessante werkzaamheden op gaat pakken, graag zelfs.

Wat zijn de werkzaamheden van een BI/ETL Developer?

Als BI/ETL developer ga je los met Azure en ben jij verantwoordelijk voor het creëren van koppelingen én het omzetten van data naar het datamodel van de opdrachtgever. Daarnaast zorg je voor het creëren en vormgeven van werkprocessen voor onboarding. Ook regel je de ticketafhandeling. Je doet dit voor diverse horecaondernemers, van eenmanszaken tot Horeca Top 100 bedrijven.

Welk profiel heeft een BI/ETL Developer?

In deze bewegelijke startup-omgeving is geen enkele dag hetzelfde. Je steekt graag je handen uit de mouwen en durft (kritische) vragen te stellen. Je maakt werkzaamheden snel eigen, denkt goed mee met het team en je vormt je eigen functie. Je kan dus vanaf het begin al het verschil maken en een waardevolle bijdrage leveren. Successen worden vervolgens graag met je collega’s gevierd. Wat is nog meer belangrijk?

– Werkervaring met Azure, Logic Apps en/of SQL is een pré;
– Ruime kennis van de Engelse taal (schriftelijk en mondeling);
– HBO/WO werk- en denkniveau,
– Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
– Affiniteit met (Tech) startups is een pré;
– Enthousiast, leergierig en flexibel;
– Je staat stevig in je schoenen en bent organisatorisch sterk;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
– Je bent analytisch en communicatief sterk en werkt op accurate en gestructureerde manier.

Periode:

We zijn per direct op zoek naar kandidaten die minimaal 16 uur per week beschikbaar zijn, maar staat ook open voor kandidaten die fulltime beschikbaar zijn. Werktijden zijn flexibel in te delen en aan te passen aan je studierooster. De functie is daardoor goed te combineren met je opleiding. De opdrachtgever is op zoek naar kandidaten die voor langere termijn beschikbaar zijn en eventueel zelfs binnen het bedrijf willen doorgroeien.

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

Als ETL Developer zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo kom je in aanmerking voor een bruto uurloon van minimaal €13,-. Dit kan gezien jouw ervaring of skills al snel oplopen. Daarnaast bouw je bovenop jouw brutoloon ca. 22% aan reserveringen op. Verder heb je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van deze startup, kom je te werken in een werkomgeving waarin je veel kan leren en waarin veel mogelijk is! Bovendien kom je, via StudiJob, in aanmerking voor scholing en interessante trainingen.

Ben jij diegene die het verschil wil gaan maken binnen deze startup en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar Henri Spaans: Henri@studijob.nl.

Vragen over de functie of meer weten? Bel dan met Henri via 020-5353469 of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-45140759 (alleen voor WhatsApp-berichten)