Student-assistent Aviation

De Hogeschool van Amsterdam is voor de opleiding Aviation op zoek naar een:

 

 Student-assistent Aviation (14u p/w)

 

Wat ga je doen?

De opleiding Aviation is onderdeel van het domein Techniek. Voor het vak wiskunde in het eerste jaar van de opleiding Aviation zijn er mensen nodig die de docent gaan helpen met het nakijken van wiskundetoetsen. De toetsen worden 1-op-1 nagekeken aan de hand van een nakijkmodel.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beheerst minimaal wiskunde B op vwo-niveau. Daarnaast moet je secuur en integer te werk gaan. Als Student-assistent dien je een aantal onderwerpen te beheersen. Onderaan deze pagina zijn die te vinden.

Looptijd

Je gaat aan de slag vanaf december op dinsdag en vrijdag. Op beide dagen zul je werken van 10:30 tot 17:30.  Als Student-Assistent val je in schaal 6. Hierbij hoort een bruto uurloon van minimaal €13,38. Dit is afhankelijk van het aantal studiepunten die behaalt zijn. Hier komt nog 22% aan reserveringen bovenop. Daarnaast kan je bij Studijob kosteloos trainingen volgen.

Ben jij wie we zoeken?

Ben je goed in wiskunde en ga je graag nauwkeurig te werk? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor deze functie. Solliciteer direct door je cv en motivatie te sturen naar Colla@StudiJob.nl. Voor aanvullende vragen kun je ook bellen naar 020-5353468.