Archiefmedewerker (32u p/w)

De Documentatie Informatievoorziening (DIV) van de Universiteit van Amsterdam is voor ten minste een jaar op zoek naar een:

Archiefmedewerker (32u p/w)

Wat ga je doen?

De Documentatie Informatievoorziening (DIV) van de UvA is op zoek naar een Archiefmedewerker voor adminsitratieve en organisatorische ondersteuning. Zo moet er archief vernietigd worden. Ook moet archief verpakt worden van ordners naar gewone archief dozen. Je zal met lijsten werken en daar is precisie voor nodig. Verder pak je allerhande archief- en administratiewerkzaamheden op.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat heeft een proactieve en secure werkhouding. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met archief en documentatie werkzaamheden en je prettig voelt in deze omgeving. Tevens is het belangrijk dat je naast secuur en proactief, sociaal bent ingesteld. Het is belangrijk dat je goed in het team past.

Ervaring

  • HBO/ WO werk en denkniveau;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Affiniteit of ervaring met werken voor een Documentatie en Informatievoorziening of archief;
  • Administratieve ervaring is een pre.

Competenties

  • Proactief, oplossingsgericht en betrokken;
  • Zelfstandigheid maar ook kunnen werken in een team;
  • Accuratesse en punctualiteit;
  • Organiserend vermogen.

Looptijd

Aanstelling in de functie van archiefmedewerker vindt plaats in tijdelijke dienstverband voor de duur van een jaar, voor 32 uur per week. Afhankelijk van de organisatorische ontwikkelingen en bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging.

De functie Archiefmedewerker verdient tussen de 11,91 en 15,16 euro per uur. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing. Daarnaast kan je bij StudiJob kosteloos trainingen volgen.

Ben jij wie we zoeken?

Ben jij de proactief, kun je secuur en precies werken en voel je je thuis binnen een archief? Ben je daarnaast vanaf januari 2019 het hele jaar beschikbaar voor 32 uur? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat! Solliciteer direct door je cv en motivatie te sturen naar colla@studijob.nl. Voor aanvullende vragen kun je ook bellen naar 0205353462.