Administratief Medewerker Publicaties (32u p/w of 16u p/w)

Voor de Universiteitsbibliotheek is StudiJob per direct op zoek naar een:

 

Administratief Medewerker Publicaties (32u p/w of 16u p/w)

 

Wat ga je doen als Administratief Medewerker Publicaties?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het controleren van metadata van publicaties van UvA-medewerkers. Metadata zijn gegevens over data. Bij publicaties kan je dan denken aan de naam van de auteur, de publicatiedatum, het aantal pagina’s enzovoorts.

Bij wetenschappelijke publicaties is het van belang dat er geen fouten staan in deze metadata, omdat het artikel dan via een zoekmachine niet kan worden gevonden.

Als administratief medewerker ben jij samen met een team verantwoordelijk voor het controleren en optimaliseren van deze metadata, zodat alle wetenschappelijke publicaties voor alle medewerkers te vinden zijn.

 

Hoe ziet het ideale profiel van de Administratief Medewerker Publicaties eruit?

Voor deze functie is het logischerwijs van belang dat je in staat bent om geconcentreerd en heel nauwkeurig te werken. Onze gewenste kandidaat is perfectionistisch en haalt er plezier uit als alle gegevens correct in het systeem staan. Daarnaast is het van belang dat je handig bent met verschillende computersystemen en in staat bent om je zelfstandig nieuwe taken eigen te maken. Het team bestaat uit een kleine groep collega’s waarbinnen een ontspannen en collegiale werksfeer heerst.

 

Periode en inschaling

Voor deze functie zijn we op zoek naar ofwel 1 medewerker voor 32 uur per week, of naar 2 medewerkers voor elk 16 uur per week. Je start zo snel mogelijk voor een periode van 6 maanden, een verlenging behoort tot de mogelijkheden. De werktijden en werkdagen zijn flexibel in te delen, dit maakt het een fijne baan om met je studie te combineren.

De functie is ingedeeld in schaal 5 conform de cao voor Nederlandse Universiteiten (trede afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Interesse om als Administratief Medewerker Publicaties te gaan werken?

Ben jij op zoek naar een fijne administratieve job voor naast je studie en word je blij van een foutloze administratie? Solliciteer dan direct door je cv en korte motivatie te mailen naar Gijs@StudiJob.nl. Geef daarbij duidelijk aan voor hoeveel uur per week je inzetbaar bent en welke dagen je beschikbaar bent om te werken.