Zomerkracht Immigration Office (24u p/w)

Voor de afdeling Immigration van de Universiteit van Amsterdam is StudiJob op zoek naar een:

Zomerkracht Immigration Office (24u p/w)

De afdeling:

De afdeling Immigration houdt zich voornamelijk bezig met de aanvraag van visa en verblijfsvergunningen voor nieuwe internationale UvA studenten, maar daarnaast ook met hun inschrijving, registratie bij gemeente en de ontvangst van deze studenten aan de UvA. De afdeling is onderdeel van Student Services. Hier wordt nauw samengewerkt en er heerst een informele, productieve sfeer. Alle medewerkers zetten zich in om de studenten van de UvA optimaal te ondersteunen.
Het aantal internationale studenten groeit gestaag, en de afdeling Immigration is verantwoordelijk voor alle voorbereidingen.

Wat ga je doen als Zomerkracht Immigration Office?

Samen met de andere zomerkrachten (3 in totaal) zal je nauw samenwerken om de aankomst van de internationale studenten in augustus zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je ondersteunt de afdeling bij de volgende onderdelen:

  • Het controleren en versturen van (visa en) verblijfsvergunningsaanvragen (dossiers ten behoeve va de IND) internationale studenten;
  • Het controleren en invoeren van inkomende post;
  • Het archiveren van alle bijbehorende documentatie;
  • Het beantwoorden van vragen per mail.

Tweede helft van augustus: het voeren van Start Appointments met de inkomende internationale studenten. Tijdens deze ‘sleuteldagen’ ben jij verantwoordelijk voor een goede ontvangst van alle studenten en help je hen met hun eerste stappen in Amsterdam!

Wie zoeken we?

  • Naast werkervaring in vergelijkbare functie is het een pré als je zelf aan de UvA studeert of recentelijk bent afgestudeerd;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Goede beheersing MS office (word / Excel / mail);
  • Affiniteit met internationale werkomgeving;
  • Goed kunnen samenwerken maar ook zelfstandig oplossingen kunnen bedenken;
  • Accuraat, flexibel en stressbestendig in drukke periodes.

Periode en inschaling

De start is vanaf 15 mei voor 24 uur per week (flexibel in te delen in overleg met je collega’s), in elk geval tot augustus met een uitloop in september. Vanwege de Start Appointments is een vakantie in augustus niet mogelijk. De functie is ingeschaald in schaal 6 cao Nederlandse Universiteiten.

Ben jij wie we zoeken?

Solliciteer dan direct door je cv en motivatie te mailen naar Gijs@StudiJob.nl. De gesprekken zullen op maandag 23 april plaatsvinden, dus zorg dat je er snel bij bent. Voor aanvullende vragen kan je naast mailen ook bellen naar 020 535 3462.