Instructeur Praktijkonderwijs (32-40u p/w)

StudiJob is voor de Hogeschool van Amsterdam (HvA) voor de ICT-opleidingen op zoek naar een tijdelijke Instructeur praktijkonderwijs.


Instructeur praktijkonderwijs (32-40u p/w)


De functie van Instructeur praktijkonderwijs

Je bent beheerder van het ICT lab en draagt zorg voor het beheer en de uitleen van diverse hardware benodigdheden voor projecten. Je zorgt ervoor dat er opname apparatuur geplaatst wordt om examenzittingen op te nemen. Voor studenten ben je het aanspreekpunt en ondersteun je ze bij projecten. Voor de docenten en onderwijscoördinatoren breng je de ICT behoefte in kaart en bent hierin de spin in het web.


Het kandidaat-profiel voor de Instructeur praktijkonderwijs

Een kandidaat die in het bezit is van een MBO diploma. Je kan kennis en vaardigheden overbrengen aan studenten, gericht op praktische toepassing. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Ook heb je aantoonbare interesse in het brede vakgebied van onze opleiding en pak je ondersteunende taken ten behoeve van het team op. Je bent een uitgesproken teamspeler die prioriteiten kan stellen, accuraat en proactief is en kwaliteit en resultaat voorop stelt.

Meer informatie over de opleiding
Bij de opleiding HBO-ICT leidt een enthousiast docententeam, van ongeveer 130 medewerkers, 2500 studenten op om de wensen van gebruikers te vertalen naar praktische computertoepassingen. In de complexe wereld van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is het daarbij van belang om goed te kunnen samenwerken en overzicht te behouden. Informatica is een innovatieve opleiding die direct gerelateerd is aan het bedrijfsleven.

Je komt te werken bij de opleiding HBO-ICT en is onderdeel van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI). De opleiding is gevestigd op de Amstelcampus. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.


Het salaris voor de Instructeur praktijkonderwijs en de gevraagde periode

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van Instructeur praktijkonderwijs 3. Bij deze functie hoort de loonschaal 8 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 3.226 bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Het gaat om een tijdelijke vervanging vanaf mei t/m augustus.

Ben jij per mei 2018 beschikbaar en heb jij interesse om als Instructeur praktijkonderwijs aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatie naar Milan@StudiJob.nl Voor meer informatie mag je bellen naar 020 – 535 3461