Traineeship Junior Payroll Consulent (40 u p/w)

Voor een opdrachtgever in Amsterdam, gespecialiseerd in Payroll & Backoffice dienstverlening, is StudiJob per direct op zoek naar een:

Traineeship Junior Payroll Consulent (40 u p/w)

De opdrachtgever faciliteert payrolling, salarisadministratie en backoffice diensten voor haar klanten. Op dit moment regelen zij voor ongeveer 5.000 medewerkers en flexwerkers de gehele verloning. Als Junior Payroll Consulent werk je op de afdeling Operations & Support en bewaak je het gehele verloningsproces. Je bent een vraagbaak voor de aan jou toegewezen klanten en medewerkers. De vragen gaan onder andere over contracten, salaris, periodieken en belastingen. Daarnaast adviseer je hen over wijzigingen in CAO’s en Wet & Regelgeving. Dit betreft dus een uitvoerende en adviserende rol waarbij je medewerkers verder helpt en de daaruit voortvloeiende administratie afhandelt. Kortom, een ideale baan voor iemand met een achtergrond in HR of arbeidsrecht.

Functie-eisen:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau met een hoge mate van zelfstandigheid;
• Bij voorkeur aantoonbare ervaring in Payroll en/of Salarisadministratie;
• Kennis van ABU en NBBU en relevante ervaring in de uitzendbranche is een pré;
• Kennis van Excel;
• Je bent energiek, stressbestendig en oplossingsgericht;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
• Kennis van AFAS is een grote pré.

Periode:
Wij zijn op zoek naar kandidaten die per direct 40 uur per week en voor langere termijn aan de slag kunnen.

Voor deze baan zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo mag je een bruto maandloon van tussen de €1900,- en €2100,- verwachten. Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

Bovendien kom je bij de opdrachtgever ook in aanmerking voor een paar gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo staat er elke dag een uitgebreide lunch klaar, kom je in aanmerking voor een opleiding, heb je recht op een reiskostenvergoeding, wordt er elke week een borrel georganiseerd, maar de meest belangrijke: er bestaat een reële kans dat je bij de opdrachtgever in dienst komt. Bij de opdrachtgever zijn er namelijk verschillende doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Herken jij jezelf in de vacature en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan jouw recente CV met een korte motivatie naar: henri@studijob.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Henri via 020-535 34 69.