Student-Assistenten ICT (19u p/w)

Voor de UvA is StudiJob per direct op zoek naar 3 tijdelijke Student-Assistenten met ICT ervaring ter ondersteuning van het Blended learning onderdeel.

Student-Assistenten ICT (19u p/w)

Wat gaan de Student-Assistenten ICT doen?

Binnen de faculteit is men aan het digitaliseren. Om dit project in goede banen te leiden is de opdrachtgever per direct op zoek naar 3 student-assistenten met affiniteit met onderwijs en ICT. De functie heeft een looptijd tot begin april 2018.

Het is de bedoeling dat je docenten en medewerkers gaat helpen het optimale uit deze verschillende systemen te halen en hen daarmee ook enthousiast maakt voor Blended Learning.

De belangrijkste taken voor de Student-Assistenten ICT zijn:

  • Ondersteuning van docenten bij gebruik van verschillende ICTO-tools als Testvision Online (digitaal toetsen), Blackboard, Canvas, Shakespeak (interactieve surveytool voor colleges), Qualtrics (surveytool voor onderzoekers en docenten), webcolleges (bijv. aanvragen, links uploaden), Turnitin (digitale feedback, peer review, fraude detectie) etc.;
  • Ontwikkeling van materiaal en technische ondersteuning – in opdracht – bij BL projecten, waaronder bijvoorbeeld het opnemen en editen van video materiaal, en het samenstellen van e-learning modules op basis van aangeleverd materiaal;
  • Ondersteuning bij de implementatie van digitaal toetsen;
  • Kennis over BL vastleggen, verspreiden en ‘best practices’ delen.

Functie-eisen:

  • Voor deze functie is het van belang dat je een geldige inschrijving hebt bij een universiteit, en dat je masterstudent bent;
  • Grote affiniteit met zowel technologie als universitair onderwijs en didactiek;
  • Kennis van en werkervaring op het gebied van BL / ICTO;
  • Op de hoogte van een breed scala aan software/technologische mogelijkheden en toepassingen;
  • Een proactieve houding, servicegericht en een goed aanpassingsvermogen;
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden en goed in zowel Nederlands als Engels.

Loon Student-Assistenten ICT:

De functie is ingedeeld in de hoogste Student-Assistentschaal (SAS) en is conform de CAO voor Nederlandse Universiteiten bruto €15,01 (incl. 13e maand uitkering).
De werktijden zijn flexibel in te delen, in overleg met de opdrachtgever.

Interesse?

Ben jij handig met ICT-systemen en wil je deze graag in een onderwijsomgeving toepassen? Solliciteer dan direct door je cv en korte motivatie te mailen naar Gijs@StudiJob.nl. Voor vragen kan je ook bellen naar 020-535 3462.