Secretaresse (32-40u p/w)

Voor het hoofd bedrijfsvoering van een grote onderwijsinstelling is StudiJob per direct op zoek naar een:

Secretaresse (32-40u p/w)

De functie
Voor deze boeiende en uitdagende functie zijn we op zoek naar een secretarieel ondersteuner met ervaring op bestuurlijk niveau. Je bent het aanspreekpunt voor uiteenlopende in- en externe contacten. Daarbij hoort het adequaat en zelfstandig bepalen van behandeling van de diverse vragen op basis van relevantie, urgentie en gevoeligheid. Ook complex agendabeheer behoort tot de werkzaamheden.

De onderwijsinstelling wordt geleid door leden van het College van Bestuur die worden ondersteund door een Secretaris. De collegeleden en de secretaris worden op dit moment ondersteund door drie secretaresses. In dit team is men op zoek naar een medewerker..

Wij zoeken
De ideale kandidaat beschikt over gezond verstand, heeft een zakelijke instelling en uitstraling en weet snel, maar ook effectief in te spelen op veranderingen in de dagelijkse gang van zaken.
Je weet je snel in te werken, bent in staat om zelfstandig jouw werkpakket in te vullen en je handelt proactief. Je bent in staat op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie contacten te onderhouden, trefzeker te communiceren met mensen vanuit diverse achtergronden, waarbij je de benodigde tact en diplomatie aan de dag weet te leggen.
Onder hectische omstandigheden en bij hoge werkdruk weet je het hoofd koel te houden en prioriteiten te stellen.

Verder beschik je over:

  • Aantoonbare secretariële ervaring op bestuurlijk niveau;
  • Ervaring binnen de onderwijswereld is een pré;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Gastvrij en zorgzaam in de ontvangst van gasten;
  • Een goed gevoel voor verhoudingen;
  • Uitstekend kunnen samenwerken in teamverband;
  • Integer en discreet in handelen en optreden;
  • Zelfstandig en zeer accuraat kunnen werken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende vaardigheden in het werken met de diverse MS Office programma’s.

Periode en loon
Start is per direct voor een periode van 2 maanden. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden. De functie is uitgezet in verband met de vervanging van een zieke medewerker.
De functie is ingeschaald in schaal 8 conform de cao HBO (minimaal €2409,80,- maximaal €3226,54 per maand op basis van een fulltime dienstverband).

Interesse?
Ben jij per direct beschikbaar en ben jij ervaren in agendabeheer? Ben jij niet bang om verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig en op zoek naar een uitdaging?

Solliciteer dan direct door je cv en motivatie op te sturen naar Gijs@StudiJob.nl

Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact op door te bellen naar: 020 535 3462.