Officemedewerker (32 u p/w)

StudiJob is per direct op zoek naar een Officemedewerker (32 u p/w) voor een organisatie op het Science Park die gespecialiseerd is in Analytische Wetenschap.

Over het bedrijf

Voor het kantoor in Amsterdam zoekt de opdrachtgever per direct een enthousiaste, zelfstandige en communicatieve Officemedewerker. Je komt te werken in een klein bedrijf van ongeveer vier medewerkers. Als Officemedewerker ben jij de spin in het web van de organisatie. De opdrachtgever voert onderzoek uit naar analytische chemie bijvoorbeeld in de kunst,- & voedselindustrie. Daarnaast treden zij veelvuldig in contact met onderwijsinstellingen, de overheid en bedrijven.

In de rol van Officemedewerker ga je de volgende uitdagingen aan:

In deze veelzijdige functie ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning zoals de correspondentie met klanten, administratie en facturering. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor externe partijen. Deze bestaan voornamelijk uit professoren en studenten. In deze functie beheer je ook de website, het CRM-systeem en de agenda van jouw collega’s. Ten slotte wordt je nauw betrokken bij het ontwerpen van marketingmaterialen zoals banners, folders en nieuwsbrieven. Op termijn kan je jouw rol verder ontwikkelen door meer betrokken te zijn bij verschillende evenementen, cursussen, excursies en stagetrajecten.

Als Officemedewerker verwachten wij het volgende van jou:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een hoge mate van zelfstandigheid;
  • Bij voorkeur relevante aantoonbare ervaring;
  • Uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden in het Engels en Nederlands;
  • Je bent stressbestendig, klantgericht en werkt makkelijk samen;

Werkdagen en -tijden:

De werktijden zijn flexibel in te delen over de week. Daarnaast is de opdrachtgever op zoek naar een kandidaat die minimaal een jaar beschikbaar is.

Bij StudiJob krijg je de volgende arbeidsvoorwaarden:

Voor deze (bij)baan zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo verdien je tussen de €1976 en €2470 bruto per maand. Bovenop je bruto loon komt ook nog 22% aan reserveringen (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld).
Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops.

Carrière kansen!

De opdrachtgever verwacht de komende jaren een groei door te maken. Als nieuwe officemedewerker kan je hier in meegroeien. Waar je in eerste instantie secretariële werkzaamheden oppakt en het team ondersteunt zal je – aan de hand van jouw kwaliteiten en achtergrond – op termijn meer verantwoordelijkheden tot je nemen. Denk bijvoorbeeld aan het (mede)organiseren van diverse evenementen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw recente CV met een korte motivatie naar: maaike@studijob.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Maaike via 020-535 34 75.

StudiJob vacature: Officemedewerker 32u p/w