Laboratorium Medewerkers (8-16 u p/w)

Ben jij op zoek naar een interessante kennisbijbaan als Laboratorium Medewerker bij een innovatief en internationaal bedrijf in Amsterdam dat de veiligheid van voedsel, gezondheid en het milieu waarborgt? Voor Biologie- of Scheikundestudenten is dit dé kans om werkervaring in een laboratorium op te doen!

StudiJob Uitzendbureau is op zoek naar:

Laboratorium Medewerkers (8-16 u p/w)

Je gaat aan de slag bij een instituut dat de veiligheid en kwaliteit van voedsel, gezondheid en de natuur beschermt door middel van innovatieve in vitro testmethoden. Uiteenlopende producten worden in het lab getest op onder andere Dioxine (een kankerverwekkende stof). Het lab is onderverdeeld in de afdelingen service/analyses, product (nieuwe toepassingen) en research. De klanten van het instituut zijn voornamelijk universiteiten, boeren en bedrijven.

Wat zijn de werkzaamheden van Laboratorium Medewerkers?

• Maken van cel suspensies vanuit vloeibare stikstof naar microtiterplaten
• Monsterindelingen maken in het Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS)
• Kweken van grote cel suspensie
• Voorbereiden en schoonmaken van glaswerk
• Uitvoeren van extracties
• Kolomopschoning
• Pipetteren

Naar welk profiel zijn wij op zoek?

Jij hebt al affiniteit met het lab door je studie in bijvoorbeeld de richting van Biologie, Scheikunde of Biomedische wetenschappen. Door de aard van het werk is het van belang dat je goed systematisch en nauwkeurig kunt werken. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en ben je sociaal vaardig.

Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante functie waarbij je relevante werkervaring op kunt doen in een laboratorium. De startdatum is 23 april en de werkzaamheden lopen in ieder geval tot en met augustus. De uren zijn flexibel in te delen. Het uurloon ligt tussen de € 11,25 en € 13,00 euro per uur en hier komen nog 22% aan reserveringen bij. Bovendien krijg jij via StudiJob de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei trainingen en workshops die jou kunnen helpen in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!

Interesse?

Heb jij interesse en wil je werkervaring opdoen in een laboratorium? Mail je CV met motivatie naar noor@studijob.nl! Voor meer informatie kun je Noor telefonisch bereiken op 020-5353475.

Projectleider