Klantenservicemedewerker – Outbound (12 uur p/w)

Voor een flexibele en goed betaalde baan bij een Klantenservice Center van een grote uitgeverij in Amsterdam zoekt StudiJob een

Klantenservicemedewerker – Outbound (12 uur p/w)

Weet jij mensen goed te overtuigen met passende argumenten? Ga je graag zelfstandig te werk? Dan is deze flexibele baan iets voor jou. Als klantenservicemedewerker outbound onderhoud je het contact met abonnees van diverse tijdschriften zoals Happiness en Yoga Magazine. De sfeer op het Klantenservice Center vlakbij het Amstelstation is prettig en informeel, het contact met de klanten is professioneel. Omdat je van 16.00 tot 19.00 uur werkt kun je er prima overdag colleges volgen en ’s avonds aanschuiven bij je vrienden voor een etentje.

Wat zijn de werkzaamheden?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit retentie; het nabellen van klanten die een schriftelijke opzegging ingediend hebben. Door de klanten een leuk aanbod te doen probeer je hen te behouden als abonnee. Het aanbod dat je doet stem je iedere keer weer af op de wensen van de klant; je levert dus iedere keer maatwerk en moet goed kunnen aanvoelen waar de behoefte ligt van jouw gesprekspartner. Door jouw enthousiasme weet je de klant te verrassen, en jouw servicegerichtheid zorgt ervoor dat de klant tevreden is.
Je wordt blij als je weer een abonnement voor een jaar kan afsluiten, en met volle inzet en teamspirit neem je contact op met de volgende klant.

Welk profiel heeft een klantenservicemedewerker-Outbound?

– HBO/WO denkniveau;
– je bent goed in het overtuigen van klanten en bedenkt snel nieuwe argumenten;
– je hebt een passie voor sales en media;
– je bent klantvriendelijk en enthousiast;
– je hebt een flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– je beheerst nieuwe computersystemen snel;
– beheersing gesprekstechnieken zoals LSD is een pré.

Periode en werktijden?

Per 1 februari voor langere tijd. De dagen kunnen geheel flexibel worden ingedeeld. Werktijden van 16:00 tot 19:00 uur.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Voor deze klus zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing.  Zo mag je minimaal een bruto uurloon van €11,94- verwachten (vanaf 23 jaar). Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website www.studijob.nl.

Herken jij jezelf in het geschetste functieprofiel? Neem dan z.s.m. contact op met Stephanie via 020-5353476 of stuur jouw meest recente CV met een korte motivatie naar adelaida@studijob.nl