Junior Storage & Back-up Engineer (38 u p/w)

Voor een opdrachtgever , gespecialiseerd in ICT-diensten, is StudiJob per direct op zoek naar een:

Junior Storage & Back-up Engineer (38 u p/w)

De opdrachtgever biedt al 45 jaar hoogwaardige ICT-diensten aan bij onderwijs-, zorginstellingen en bedrijven. De dienstverlening bestaat voornamelijk uit datacenter-, en cloudservices, maar ook uit big data en technische applicatiebeheer. De opdrachtgever is op zoek naar een starter die affiniteit heeft met deze topics en intern opgeleid wilt worden tot Storage & Back-up Engineer. Kortom, een ideale startersfunctie!

Als Junior Storage & Back-up Engineer maak je deel uit van een Cloud Divisie. Deze bestaat uit ruim twintig specialisten op het gebied van Storage Management (Dell EMC, Dell Compellent, Netapp ,IBM en Brocade), Virtualisatie (VMware ESX, VMware View, OVM) en Netwerk Management.

Werkzaamheden

Jouw werkzaamheden bestaan uit het (proactief) beheren, bewaken en onderhouden van een aantal grote storage/ back-up omgevingen. Het oplossen van complexe incidenten met als doel om  een optimale werking en beschikbaarheid van systemen te realiseren. Ook draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe diensten en het verbeteren van de bestaande diensten.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO-, of WO opleiding op het gebied van ICT;
  • Je hebt interesse in Storage & Back-up diensten;
  • Je wilt je de komende jaren hier verder in ontwikkelen;
  • Je hebt een proactieve instelling en denkt in oplossingen;
  • Je bent klantgericht en bezit over een commercieel inzicht.

Wij bieden

Als Junior Storage & Back-up Engineer zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing.  Zo mag je een bruto maandsalaris verwachten tussen de €2200,- €2300,- (uitgaande van een 40-urige werkweek). Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

In eerste instantie zal je bij StudiJob in dienst treden, de verwachting is dat je uiteindelijk in dienst zal treden bij de opdrachtgever zelf. Naar gelang je expertise zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. De opdrachtgever biedt jouw de mogelijkheid waarbij je opgeleid wordt tot Junior Storage & Back-up Engineer. Je krijgt de kans om mee te denken en te bouwen aan oplossingen die de dienstverlening verbreden en continue verbeteren. Verder besteedt de opdrachtgever veel aandacht aan jouw ontwikkeling en kom je in aanmerking voor trainingen om bepaalde certificaten te behalen.

Ben jij per direct beschikbaar fulltime beschikbaar en herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan jouw recente CV met een korte motivatie naar: maaike@studijob.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Maaike via 020-535 34 75.