Junior Consulent (40 u p/w)

Wil jij werken in een inspirerende omgeving vol tropische planten en elke dag blij begroet worden door onze kantoorhond?

StudiJob Uitzendbureau B.V. is op zoek naar een:

Junior Consulent (40 u p/w)

Over StudiJob
StudiJob is hét uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van excellent HBO-, en WO-talent. Wij zijn het juiste adres voor een leuke bijbaan naast je studie of voor een startersfunctie bij een interessante organisatie, innovatieve start-up of bij het ondersteunen van een zzp’er. Wij zijn ontstaan vanuit de Universiteit van Amsterdam en gelegen naast het Roeterseilandcomplex. Studenten weten ons daarom doorgaans goed te vinden. Persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers als onze uitzendkrachten is voor ons erg belangrijk. Om dit te realiseren werken wij nauw met alle partijen samen.

Onze Frontoffice wordt bemand door 9 medewerkers en bestaan uit twee units: Onderwijs Unit (OU) en Zakelijke Dienstverlening Unit (ZD). Waar de OU uitsluitend de onderwijsklanten bedient, kent de ZD een divers klantenbestand veelal gelinkt aan onderzoek en wetenschap.

Bij StudiJob werken wij met zelfsturende teams waarin iedereen veel verantwoordelijkheid krijgt. Gezien het feit dat wij groeiende zijn, zoeken twee nieuwe collega’s, namelijk een Junior Consulent en een Accountmanager. Kom jij het team van StudiJob versterken?

Hoe ziet jouw dag eruit als Junior Consulent?
Als Junior Consulent zal jij je voornamelijk bezig houden met het werven, selecteren en bemiddelen van kandidaten op vacatures. Dit proces zal je van A tot Z oppakken. Denk hierbij aan:

• het behandelen van een aanvraag van de klant;
• het zoeken naar geschikte kandidaten;
• het voeren van intakegesprekken;
• het checken van referenties;
• en de bijbehorende administratie.

Ook zal jij verschillende taken oppakken om jouw collega’s te ondersteunen zoals het aanmaken van contracten en het afhandelen van payrollaanmeldingen. Verder heb je regelmatig contact met verschillende opdrachtgevers om zo een goede relatie te onderhouden. Kortom, als Junior Consulent heb jij een afwisselende baan waarbij jij veel verantwoordelijk krijgt.

Welk profiel heeft onze nieuwe Junior Consulent?
• HBO/WO werk- en denk-niveau, bij voorkeur in de richting van Human Resource Management of Arbeidspsychologie.
• commercieel en zakelijk inzicht; een klantgerichte, probleemoplossende en dienstverlenende instelling;
• een enthousiaste, leergierige en flexibele houding;
• stressbestendigheid, je vindt het leuk om in te springen op ad hoc situaties;
• een teamplayer-mentaliteit;
• een goede beheersing van Word, Excel en Outlook;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden
Bij StudiJob bieden wij je een marktconform maandsalaris en een aantal andere gunstige arbeidsvoorwaarden.

Bij StudiJob kom je te werken in een inspirerende en enthousiaste werkomgeving waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke waarde is. Daarom bieden wij een aantal interessante trainingen die bijdragen aan jouw groei.

Bovendien kom je jaarlijks in aanmerking voor een winst- en functioneringsafhankelijke bonus van maximaal een bruto maandsalaris. Ook biedt StudiJob diverse maandelijkse onkostenvergoeding, denk hierbij aan een sportabonnement en reiskostenvergoeding.

Tenslotte houden wij bij StudiJob ook van gezelligheid en ontspaning. Denk hierbij aan onze gezamenlijke lunch, gezellige borrels, onze jaarlijkse outdoordag en maandelijks momentje bij de bedrijfsmasseur.

Interesse?
StudiJob is per direct op zoek naar serieuze kandidaten die de intentie hebben voor langere tijd op onze vestiging te werken en het leuk vinden steeds nieuwe uitdagingen te krijgen.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken als Junior Consulent? Mail je CV met motivatie naar stephanie@studijob.nl. Voor meer informatie kun je Stephanie telefonisch bereiken op 020-5353476.