ICT Recruiter (24 – 32 u p/w)

Heb jij ervaring in recruitment en affiniteit met ICT? Klaar om als recruiter aan de slag te gaan in een veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijk krijgt? Voor een van onze opdrachtgevers op het Science Park is StudiJob op zoek naar een:

ICT Recruiter (24 – 32 u p/w)

De opdrachtgever slaat de brug tussen onderzoek en geavanceerde ICT. Door middel van onderzoek en expertise in high-performance infrastructuur ontplooien zij innovaties voor het bedrijfsleven. Hun missie is het ondersteunen van onderzoek. Hiervoor zijn zij op zoek naar de beste ICT kandidaten. Help jij onze opdrachtgever hun doelen te bereiken?

Wat zijn jouw werkzaamheden als ICT Recruiter?
Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het proces van werving en onboarding van voornamelijk ICT profielen. Je weet de juiste kandidaten te vinden en op een doeltreffende manier aan te spreken, en je zet creativiteit en assertiviteit optimaal in om de juiste professionals aan de opdrachtgever te binden. Ook adviseer en ondersteun je de hiring managers in alle aspecten van het recruitment en selectieproces. Je zal vacatureteksten opstellen en voert (telefonische) sollicitatiegesprekken. Je zal nauw samenwerking met de HR afdeling en zal lopende zaken communiceren met de P&O afdeling. Wanneer hier ruimte voor is, zal je ook verschillende projecten oppakken waaronder het uitwerken van een plan om jong talent aan te trekken.

Welk profiel heeft de ideale kandidaat?
– Minimaal HBO werk- en denkniveau;
– Je hebt aantoonbare ervaring als recruiter;
– Je hebt affiniteit met ICT en weet welke ontwikkelingen er op dit moment spelen;
– Je hebt een zelfstandige en pro-actieve werkhouding;
– Je weet op een creatieve manier kandidaten te vinden;
– Je bent communicatief sterk en doortastend.

Voor welke periode en tijd?
De functie is per direct voor in ieder geval een half jaar. Verlenging mogelijk. De werkdagen en tijden zijn flexibel in te delen.
Voor welke arbeidsvoorwaarden kom jij in aanmerking?
Een goed salaris. Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen/verlofrechten op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

Ben jij beschikbaar en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan jouw recente CV met een korte motivatie naar: stephanie@studijob.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Stephanie via 020-5353476.

We are hiring - Energie Adviseur