Grafisch Ontwerper (voor een klus van 8u)

Zit jij in jouw Master Grafisch Ontwerp en heb je zin om een klus op te pakken? Voor een van onze opdrachtgevers in hartje Amsterdam is StudiJob namelijk op zoek naar een

Grafisch Ontwerper (voor een klus van 8u)

Het zal gaan om een klus van ongeveer 8 uur waarbij je de cover van een fotoboek zal ontwerpen. De opdrachtgever is een toffe internationale organisatie welke bedrijven helpt zich te positioneren in de markt. Zo vergroten zij de (online) waarde van bedrijven door middel van het ontwikkelen van strategieën en het uitvoeren van (marketing) campagnes. Deze organisatie gelooft erin dat wanneer bedrijven beter zichtbaar zijn zij meer waarde kunnen toevoegen aan de wereld. Zij helpen bedrijven dus als het ware met het vertellen van hun verhaal. Deze organisatie is momenteel bezig met een groot project voor een groot bedrijf dat zo’n beetje alle auto-onderdelen ter wereld ontwerpt. Voor deze organisatie hebben zij een boek ontworpen. En voor dit boek moet nog een mooie cover worden ontworpen welke in lijn is met de minimalistische stijl van de rest van het boek. Het is mogelijk om thuis te werken.

Wat voor een profiel zoeken wij?
– MA Grafisch Ontwerp / Graphic Design;
– Iemand met oog voor detail;
– Iemand die goed zelfstandig te werk kan gaan;
– Iemand die de minimalistische stijl van de opdrachtgever begrijpt.

Wat bieden wij?
Een salaris afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.
Ben jij per direct beschikbaar en herken jij jezelf in het geschetste functieprofiel? Stuur dan jouw recente CV met een korte motivatie naar: stephanie@studijob.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Stephanie via 020 – 535 34 60.