Gastheer of Gastvrouw (36 u p/w)

Heb jij ervaring als gastheer of gastvrouw? Ben jij representatief en zorg jij ervoor dat mensen zich snel welkom voelen? Voor een bureau voor onderzoek en strategieontwikkeling is StudiJob op zoek naar een:

Gastheer of Gastvrouw (36 u p/w)

De opdrachtgever is een gerenommeerd marktonderzoeksbureau met ruim 90 medewerkers waar professionaliteit, werkplezier en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Grote klanten zoals diverse ministeries, verschillende musea en sportorganisaties maken de werkzaamheden divers en uitdagend. Jij zal het eerste aanspreekpunt van de organisatie worden.

Wat zijn de werkzaamheden als Gastheer of Gastvrouw?

Jij zal bezoekers verwelkomen bij de receptie. Er zullen verschillende mensen aan de receptie komen zoals klanten, medewerkers, leveranciers respondenten en sollicitanten. Jij ziet het als een uitdaging om iedereen op een hartelijke en enthousiaste manier te ontvangen. Als gastheer of gastvrouw zal jij bezoekers doorsturen naar hun afspraken en voorzien van de juiste informatie. Daarnaast zal je de telefoon aannemen en correct doorverbinden. Je hebt ook diverse secretariële en administratieve werkzaamheden, zoals het CRM-systeem up-to-date houden, het behandelen van inkomende post en ondersteuning bieden aan het team marketingcommunicatie met klantlijsten en diverse activiteiten op seminardagen. Ook zal je de reserveringen kan vergaderruimtes, audioapparatuur en auto’s coördineren.

Welk profiel heeft de ideale Gastheer of Gastvrouw?

Je hebt uitstekende sociale vaardigheden: hoffelijkheid, klantgerichtheid en het bieden van gastvrijheid zijn jouw tweede natuur. De ideale gastheer of gastvrouw is een professional met een scherp gevoel voor omgangsvormen en service in het bedrijfsleven. Je voelt je helemaal thuis in een dynamische werkomgeving met zeer wisselende werkzaamheden en veel zelfstandigheid. Daarnaast heb je goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Ook kan je goed werken met verschillende Microsoft Office programma’s.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
Een prachtige werklocatie in het centrum van Amsterdam. Een omgeving waar initiatief alle ruimte krijgt en waar het nemen van verantwoordelijkheid hoog wordt gewaardeerd. Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops.

Interesse?
Voldoe jij aan het profiel en kan je deze kans niet laten lopen? Mail jouw cv en motivatie naar stephanie@studijob.nl, of neem voor vragen over de functie contact op met Stephanie via 020-5353476.

Vacature: Energie Adviseur