Energie Adviseur (24-32 u p/w)

Voor een Amsterdams adviesbureau dat onder meer energielabels voor woningen opstelt is StudiJob opzoek naar een Energie Adviseur (24-32 u p/w).

Over onze klant

Onze klant is een vastgoedadviesbureau gericht op het energiezuiniger maken van de bestaande vastgoed. Hun klantengroep is erg divers, van de Rijksoverheid tot woningbouwcorporaties, van commerciële vastgoedbeleggers tot makelaars en particulieren. Het bedrijf heeft een open, informele cultuur waar veel gelachen wordt zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Wat ga je doen als Energie Adviseur?

Als Energie Adviseur ben je verantwoordelijk voor het opstellen van energielabels voor woningen. De bewoners zijn per brief al op de hoogte van jouw komst gesteld. Je voert inspecties uit in de woningen en verzamelt de benodigde gegevens, welke je in de rekenmodule van een meegeleverde IPad invoert. Een Energie Adviseur is zelfstandig en nauwkeurig; je krijgt een lijst met adressen die bezocht moeten worden en voert de inspecties zelfstandig uit. Voordat je begint wordt je uiteraard opgeleid en loop je eerst een paar keer mee met een ervaren Adviseur.

Verantwoordelijkheden

– Het zelfstandig bezoeken van woningen in Amsterdam (een lijst wordt aangeleverd);
– Het zelfstandig opstellen van energielabels voor woningen;
– Correct invoeren van gegevens in de rekentool;
– Bewoners klantvriendelijke te woord staan.

Als Energie Adviseur verwachten wij het volgende van jou:

– HBO werk en denkniveau;
– Ruimtelijk inzicht en oog voor detail;
– Hoge mate van zelfstandigheid en nauwkeurigheid;
– Uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
– Verzorgd en representatief voorkomen;
– Het klantvriendelijk vertegenwoordigen van het bedrijf dat je vertegenwoordigt.

StudiJob biedt jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

– Een bruto salaris tussen de €12 en €13,50 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
– Een leuke baan met veel afwisseling die veel zelfstandigheid vraagt;
– Als uitzendkracht van StudiJob kan je gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops, meer informatie daarover vind je hier.

De functie start idealiter in week 41 of 42 (tussen 9 en 16 oktober) en duurt tot en met vrijdag 15 december 2017. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. De dagen zijn flexibel in te vullen.

Ben jij onze nieuwe, communicatief vaardige Energie Adviseur? Stuur dan zo snel mogelijk jouw CV en korte motivatie naar Maaike@studijob.nl of bel Maaike via 0205353475.

We are hiring - Energie Adviseur